Trabzon'da kazan kaynıyor

MURAT ZORLUOĞLU’NUN TANITIM TOPLANTISI VE PROJELER...

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, bugün tanıtım toplantısında projelerini açıklıyor. Çokça merak ettiğimiz ve farklı, bir o kadar da özgün projelerin ortaya çıkacağını düşündüğümüz toplantıyla ilgili bazı görüşler aldık. Toplantıya 600 civarında isim davet edilmiş... STK temsilcileri, AK Parti’nin kurucularından bugüne önemli isimler, Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı MHP’nin önde gelen isimleri ve kanaat önderleri...

Edindiğimiz bilgileri naklediyoruz. Kimse mega proje beklemesin! En mega proje raylı sistemdi ve onu da Sayın Cumhurbaşkanı açıkladı. Ama herkes çok özgün projeler bekleyebilir. AK Parti içinde projelerden haberi olmayan yöneticiler var! Bir diğer ifadeyle AK Parti yönetiminin bile projelerden haberi bile yok! Zira projeleri Başkan Adayı Zorluoğlu’nun beraberinde getirdiği İstanbul merkezli bir ajans hazırlamış.

İl Başkanı Haydar Revi ile bu ajansı konuştuk. Revi’nin bütün projelerden hem bilgisi var hem de fikri var. Revi, “Evet, projeleri ajans hazırladı ancak ajans Trabzon’u bilmez ki! Biz sorunları ve meseleleri bütün hatlarıyla ortaya koyduk, ajans da buradan yola çıkarak proje üretti. Ticaret Odasına gittik, Esnaf Odasına gittik, Borsa’ya gittik... Diğer odalar ve STK’lara gittik. Meslek kuruluşlarına gittik ve oralardan aldığımız sorunları bir masa etrafında ajans yetkilileriyle birlikte yoğurduk. Saatlerce süren toplantılar yaptık. Proje kitapçığı bende var ama şimdi size şudur budur diyemem! Ancak çok özgün projeler olduğunu söyleyebilirim.” dedi.

Şunu anladık ve kanaat getirdik ki bugün özgün ve harika projeler izleyeceğiz. Trabzon’a dışarıdan bakan projeci isimler kentin sorunlarını birçok ağızdan dinleyerek proje ürettiler. Bir diğer ifadeyle bunlar olsa olsa ufuk projeler olarak nitelendirilebilir. Bugün saat 16.00’da izleyip kanaatimizi yine sizlerle paylaşacağız. Ama gerçekten yapılabilir ve özgün projeler izlemeyi bekliyoruz.

***

ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI ERKAN, NEDEN HERKESİN TANZİM SATIŞ NOKTASINI ZİYERET ETMESİNİ İSTEDİ?

Meydan Parkı’nın hemen üst yanına kurulan tanzim satış noktası tartışılmaya devam ediyor. İktidarı iş bilmemezlik ile suçlayan İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan, tek suçlunun iktidar partisi olduğunu söyledi. Başkan Erkan “Tanzim kuyruğuna giren vatandaşlarımız bizim vatandaşlarımızdır. Bu ülkenin fakir fukarasıdır. Onlar elbette bir kuruşun bile hesabını yapıp böyle bir fırsatı değerlendireceklerdir. Suçlu millet değildir suçlu beceriksiz, iş bilmez iktidardır.  Vatandaşlarımızı meydan alanındaki -meydan parkı demiyorum- tanzim satış reyonunu ziyaret etmeyi öneriyorum. Türkiye’nin AK Parti iktidarıyla geldiği özetidir o reyonlar” ifadelerine yer verdi. 

***

CORA, ŞALPAZARI’NDA 4 SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞINA KATILDI

Şalpazarı’nda 4 seçim bürosunun açılış törenine katılan AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Cumhur İttifakı’nın Şalpazarı’nda kazanacağını söyledi. Açılışa

Cumhur İttifakı MHP Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, MHP MKYK Üyesi Süleyman Latif Yunusoğlu, AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları katıldı. Milletvekili Cora “Tepebaşı Mahallesi, Merkez Taksi Durağı Yanı, Kireç Mahallesi ve Dereköy Mahallesi'ndeki Seçim İrtibat Büroları'nın açılışına katılan hemşehrilerimize çok teşekkür ederiz. Cumhur İttifakı kazanacak, Şalpazarı kazanacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.