TRABZON'DA KAZAN KAYNIYOR

ZORLUOĞLU’NUN LANSMAN TOPLANTISINA KİMLER KATILDI?

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun lansman toplantısı hıncahınç dolu bir salonda yapıldı. Toplantıya Eski Bakanlar Faruk Özak ve Eyüp Aşık, parti kurucusu ve Eski Milletvekili Prof. Dr. Aydın Dumanoğlu, eski milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu ve Süleyman Latif Yunusoğlu ile AK Parti Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu ve Adnan Günnar katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu toplantıya katılmazken, STK’lar da ilgisiz kaldı. Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız salondaki yerini alırken, İl Başkanı Haydar Revi, konuşmasında Yıldız’a özel teşekkür etti. TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, MÜSİAD Başkanı Ali Kaan, Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez ile Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta da toplantıya katılanlar arasındaydı. Salonda çok sayıda iş adamının yanı sıra spor camiasından da önemli isimler vardı. Yine Büyükşehir Belediyesinden çok sayıda daire başkanı ile AK Partili ilçe belediye başkanlarının tamamı salondaydı.

***

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU, LANSMAN TOPLANTISINA İŞTİRAK ETMEDİ

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun lansman toplantısında gözler Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu aradı.  Aday tanıtıldığında tanıtım törenine katılan ve Türkiye’nin gözü önünde Zorluoğlu’nu tebrik eden Gümrükçüoğlu salonda yoktu. Herkes neden katılmadığını merak ederken belediye kaynakları Ankara’da olduğunu söyledi. Zaten Trabzon’da olup da katılmasaydı başka algılanırdı. Bu noktada şu söylenmeli ki Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, aday tanıtım sürecinden sonraki şu 3 ayı bile yönetemedi. Bu da gerçekten not edilmeli.

***

AK PARTİ TOPLANTISINDA “NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!” SÖZÜ ALKIŞLANDI

Toplantının ilk konuşmacısı AK Parti İl Başkan Haydar Revi’ydi. Revi, önce süreci özetledi ardından projelerin nasıl hazırlandığına ilişkin görüşlerini dile getirdi. Genel bir değerlendirme yaparak katılımcılara ayrı ayrı teşekkür eden Revi’den sonra MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım bir konuşma yaptı. Tarım’ın hedefinde yine MHP’nin içindeki muhalifler vardı: “3 Hilal’i görmesem AK Parti’ye oy vermem diyenler… Bunlar fitnecilerdir!” ifadeleriyle birlikte Cumhur İttifakı’nı amasız ve lakinsiz desteklediğini söyledi. Hiç şüphesiz teşkilatın desteklemesi önemli değildi! Teşkilat zaten desteklemek mecburiyetindeydi! Diğer türlü zaten feshedilir! Esas sorun taban ne kadar destekleyecekti. Bu arada Bekir Sıtkı Tarım, sözlerini “Ne Mutlu Türk’üm diyene!” diyerek bitirdi. Ve salon, Tarım’ı alkışladı. Bir an AK Parti’nin nerelerden nerelere geldiğini gözlemledik.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.