Trabzon'da temizlik için yakılan ateş felakete dönüyordu

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Şinik Mahallesi'nde temizlik için yakılan ateş felakete neden olmadan söndürüldü.

Temizlik amacı ile bölgede yakılan ateş, Temel Pehlivan’a ait olduğu belirlenen ot ambarına sıçradı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Akçaabat Grup Amirliği kısa sürede olay yerine ulaşırken iş makineleri ile birlikte müdahale edilen yangın çevreye yayılmadan kontrol altına alındı. Ambarda bulunan 5 ton kuru ot ile 100 kg gübre yangından zarar gördü.

GÜMRÜKÇÜOĞLU UYARDI: ATEŞ YAKMAYIN!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hemşehrilerini bir kez daha temizlik amacı ile ateş yakılmaması hususunda uyardı. Temizlik amacı ile yakılan ateşlerin, rüzgârın etkisi ile kısa sürede yayıldığına dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “Sıcak yaz günlerindeyiz. Bu dönemde yakılan ateşler büyük felaketlere sebep olabiliyor. Bu nedenle tüm hemşehrilerimden şehrimizde temizlik amacı ile ateş yakılmamasını özellikle istirham ediyorum” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.