Trabzon'da yangında yaşlı kadın hayatını kaybetti

Trabzon’da bu sabah çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti. Yangın Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çağlayan mahalesinde meydana geldi. Çağlayan Mahallesinde müstakil bir evde bugün sabah saatlerinde elektrikli battaniyeden çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede evi sardı. Alevleri ve dumanı  gören mahale sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. 
 Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken alevler kontrol altına alarak söndürdü. Ancak yangından ne yazık ki üzücü bir haber geldi. Evde oturan 80 yaşındaki Saime S. adı yaşlı kadının hayatını kaybettiği belirlendi. 
Yangın ile ilgili soruşturma başlatılırken, yangının neden çıktığı ise yapılacak inceleme sonrasında belli olacak. Yangında hayatını kaybeden yaşıl kadının eşinin de hastanede olduğu öğrenildi. 

 

Anahtar Kelimeler:
YangınYaşlıÇağlayan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105