Trabzon’da 25 intihar   

TÜİK verilerine göre 2018 yılında Doğu Karadeniz Bölgesi’nde 52 kişi çeşitli nedenlerle intihar etti. Bölgede yaşanan intiharların 44’ünü erkekler oluştururken, 8 kadın da yaşama gözlerini yumdu. Bölgede en çok intihar vakası ise 25 ile Trabzon’da gerçekleşti. Rize’de yaşanan 10 intihar vakasında 10 erkek yaşamını yitirdi. Giresun’da ise intihar eden 10 kişinin 8’ini erkekler oluşturdu. Bu üç dışında ise Artvin’de 4 intiharın 3’ünü erkekler, Gümüşhane’de ise 3 intiharın tamamını erkekler oluşturdu.  n TÜİK verilerine göre 2018 yılında Doğu Karadeniz Bölgesinde 52kişi çeşitli nedenlerle intihar etti. Bölgede yaşanan intiharların 44’ü erkekler oluştururken, 8 kadın da yaşama gözlerini yumdu. Bölgede en çok intihar vakası ise 25 ile Trabzon’da gerçekleşti.

ERKEKLER İNTİHARI DAHA ÇOK SEÇİYOR

Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) 2018 ölüm verilerine göre Trabzon’da çeşitli nedenlerden dolayı 25 kişi intihar etti. Trabzon’da yaşanan intiharların 20’sini erkek bireyler oluştururken 5’ini de kadınlar oluşturdu. Trabzon’un ardından en çok intihar vakasının yaşandığı iller ise Rize ve Giresun oldu. Rize’de yaşanan 10 intihar vakasında 10 erkek yaşamını yitirdi. Giresun’da ise 10’kişinin 8’ini erkekler oluşturdu. Bu üç dışında ise Artvin’de 4 intiharın 3’ünü erkekler, Gümüşhane’de ise 3 intiharın tamamını da erkekler oluşturdu.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonGiresunIntiharErkek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.