TRABZON’DA ÇAKARLAR SÖKÜLMEDİ

Kamuda, mahalli idarelerde, meslek kuruluşları ve üniversitelerde görevli üst düzey yönetici, genel müdür, daire başkanları ve vatandaşlar 1 Kasım'dan itibaren çakarlı araç kullanamayacak. Türkiye’de yasak öncesi çakar sökülen iş yerlerinde yoğunluk yaşanırken Trabzon’da ise son 10 günde hiç çakar sökümü yapılmadı. Trabzon Büyük Sanayi Sitesi Başkanı Ayhan Arpacı, konuyu değerlendirerek, “Trabzon’da herkes kendini bakan zannediyor.” dedi.

TRABZON’DA HERKES BAKAN

Trabzon Büyük Sanayi Sitesi Başkanı Ayhan Arpacı, bugünden itibaren başlayan çakar uygulamasıyla ilgili Trabzon’da çakar sökülmediğini ifade etti. Başkan Arpacı, “Arkadaşlarla çakar kritiği yaptık. Ancak Trabzon’da çakarlar sökülmedi. İnsanlar kime güveniyor bilmiyoruz. Büyük Sanayi Sitesi için konuşayım 2-3 hafta içerisinde bizim sitemizde sökülen çakar yok. Bildiğimiz çakarlı araç çok var. Ama söktürmediler. Bu kişilerin araçları TÜVTÜRK’te muayene edildiğinde çakarlı oldukları ortaya çıkacak ve cezayı yiyecekler. Trabzon’da herkes kendini bakan zannediyor.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonBakan Soyluçakar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.