Trabzonlu bakanlar görevlerini devretti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıkladı.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yeni kabinede yer almadı.İçişleri Bakanı olarak atanan Ali Yerlikaya, görevi Süleyman Soylu'dan devraldı.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na getirilen Mehmet Fatih Kacır' ise  görevi Mustafa Varank devretti.Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise henüz görevini Abdulkadir Uraloğlu’na devretmedi.

Soylu'dan görevi devralan İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Sayın bakanım bu görevi sizden devralmak benim için büyük bir onur. Kutsal vatan toprağımızın her bir karışı, sahil kıyı şeritlerimizin tamamı bize emanettir. Temel referanslarımız hukuktur. Bundan asla taviz vermeyeceğiz. Terör, düzensiz göç ve suçlarla mücadelemiz devam edecektir" dedi.Kameraların karşısına geçerek veda konuşması yapan Süleyman Soylu, "Aziz milletimizi, birlikte emek verdiğimiz, mesai yaptığımız, acı tatlı birçok hatıraya ortak olduğumuz mesai arkadaşlarımızı ve tüm personellerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun, hayırlı ve uğurlu olsun. Bir sürü yeni şey öğrendik." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105