Trabzonspor eski yöneticisinin acı günü: Babasını kaybetti

Trabzonspor Kulübü eski yöneticisi Rasim Yılmaz’ın babası Salih Zeki Yılmaz, bir süredir mücadele ettiği sağlık sorunlarına yenik düşerek 93 yaşında hayatını kaybetti.Trabzon’un tanınmış iş insanlarından Bimka Kağıtçılık ve İber Matbaa sahipleri Rasim, İbrahim ve Erdinç (Adnan) Yılmaz’ın babası Salih Zeki Yılmaz, iş dünyasında uzun yıllar boyunca önemli bir yer edindi. Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi olarak da camiada bilinen Yılmaz, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle kısa süre önce cerrahi bir operasyon geçirmişti. Ameliyat sonrası tedavisi devam eden Yılmaz, bugün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Merhum Salih Zeki Yılmaz’ın cenazesi, 30 Mart Pazartesi günü ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.