Trabzonspor'u karantina da durduramadı

Bordo-mavili ekipte evde en çok çalışan futbolcular belli oldu. Trabzonspor'da liglere verilen ara sonrası yeniden başlayan idmanlarda performanslarıyla Joao PereiraGuilherme ve Hüseyin Türkmen öne çıktı.

Trabzonspor antrenmanlarına yoğun tempoda devam ederken bazı futbolcuların bireysel performansta ön plana çıktığı gözlendi. Koronavirüs salgınının ortaya çıkmasının ardından liglere ara verilince teknik heyet, tüm oyunculara bireysel antrenman programları vermişti. Ardından yeniden başlayan idmanlarda oyunculara fiziksel durumlarını görebilmek için bazı testler yapıldı. Yapılan testler sonucunda Pereira, Guilherme ve Hüseyin Türkmen'in takım arkadaşlarına oranla fiziksel olarak daha hazır durumda olduğu gözlendi.

Lig başlayana kadar tüm takımı aynı seviyeye çekmek isteyen teknik direktör Hüseyin Çimşir de yoğun çaba harcıyor.

TAKIMA 3. KEZ VİRÜS TARAMASI

Trabzonspor, son dönemde birçok futbol kulübünde Koronavirüs'e rastlanması nedeniyle futbolcular ve teknik heyeti tekrar teste soktu. Daha önce iki kez testten geçen bordo-mavililerde pozitif bulguya rastlanmamıştı. Oyuncuların kendilerini daha rahat hissetmeleri için yapılan taramanın sonuçları ise bugün açıklanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.