Trabzon Valiliği açıkladı! İşte seçim için alınan önemler

Trabzon Valiliği yaptığı açıklama ile 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçim için alınan önlemleri duyurdu.Trabzon Valiliği, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için alınan önlemleri açıkladı.

Trabzon Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan ve ilimizde 612.387 seçmenin oy kullanacağı Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak; seçimlerin ilimiz genelinde huzur ve güven içerisinde icra edilebilmesi için Yüksek Seçim Kurulu kararları ve İçişleri Bakanlığı'mızca hazırlanan seçim tedbirleri konulu genelgeler doğrultusunda hareket edilecek olup bu kapsamda; İl Jandarma komutanlığımız görev alanında; 809 sandık bölgesindeki 1072 sandıkta, 1383 personel, 303 araç, 5 köpek timi; İl Emniyet Müdürlüğümüz bölgesinde; 247 binada 1084 sandıkta, 2257 personel; 341 araç, 3 adet deniz aracı, 2 köpek ve 3 drone ile; Sahil Güvenlik Komutanlığımız; 70 personel, 6 araç ve 3 bot ile toplam 3710 personel 650 araç, 3 adet deniz aracı, 7 adet köpek timi, 3 adet bot ve 3 drone ile seçim güvenliği için görev yapacaklardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.