TSGİAD'DA YENİ BAŞKAN KAHRAMAN

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSİGİAD) 6. Olağan Genel Kurulunu yaparak yeni yönetimini belirledi. Derneğin mevcut başkanı Rıdvan Olgun aday olmazken, seçime tek aday olarak giren Adem Kahraman, başkan seçildi. Başkan seçilen Kahraman, “Hep birlikte el ele verirsek daha güçlü olacağız.” dedi.

“BAYRAĞI DAHA DA YUKARI TAŞIYACAĞIZ”

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSİGİAD) 6. Olağan Genel Kurulunda başkan seçilmesinin ardından konuşan Adem Kahraman, “Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneğini 2010 yılında hayata geçirdik. TSİGİAD’ın kurulduğu günden itibaren içerisinde olmak benim için her zaman onur olmuştur. Bugün de sizlerin desteği ile birlikte TSGİAD’a başkan seçildim. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 10 yıllık süreç boyunca Trabzon ve bölge insanına hizmet üretmeyi kendisine misyon edinen TSGİAD, şehrimiz için birçok projeye imza attı, birçok sosyal sorumluluk projesinin içerisinde oldu. Bu geçen süre zarfında başkanlık görevini yürüten Kurucu Başkanımız Emre Aksoy’a, ardından başkanlık görevini devralan Cemil Genç’e ve sonrasında 2 dönem başkanlık görevini yürüten Rıdvan Olgun’a yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Bizler de bu kıymetli arkadaşlarımızdan aldığımız bayrağı daha da yukarıya taşımak için var gücümüzle çalışacağız. TSGİAD’ın her üyesinin bizim için çok değerli olduğunu ve hep birlikte el ele verirsek daha güçlü olacağımızı hatırlatmak istiyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.