Üç gün önce yarın için toplantı kararı alındı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi üç gün önce yarın için olağanüstü toplantı yapma kararı aldı. Toplantıya sadece meclis üyeleri iştirak edecek.Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada "Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, 16 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te olağanüstü toplantı gerçekleştirecektir. Meclis toplantısı Büyükşehir Belediyesi web sitesinden canlı olarak takip edilebilecek. Meclis toplantısının fotoğrafları ve haberi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından servis edilecektir." ifadelerine yer verildi. Toplantının gündemi hakkında bilgi verilmezken 65 yaş yasağına takılan mecli üyesi olduğu ortaya çıktı.

16.04.2020 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ:

1- Trabzon Dünya Ticaret Merkezi A.Ş.’nin yapılacak olan olağan ve olağanüstü genel kurul toplantıları için yetki verilmesi ile ilgili müzakere.

2- Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Derneği arasında iş birliği protokolü için yetki verilmesi ile ilgili müzakere.

3- Belediyemizin piyasa ve cari ödemeleri için borçlanma talebi ve yetki verilmesi ile ilgili müzakere.

4- Belediyemizin piyasa ve yatırım ödemeleri için borçlanma talebi ve yetki verilmesi ile ilgili müzakere.

5- TRABİTAŞ A.Ş.’ nin sermaye artırımı ile ilgili müzakere.

6- TULAŞ A.Ş.’ nin sermaye artırımı ile ilgili müzakere.

7- Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde yapılmakta olan 36 Derslikli Ortaokul ve Öğretmenevi Yapım işi için kredi kullanılması ve yetki verilmesi ile ilgili müzakere.

8- Yol çizgi kamyonu alımı ile ilgili müzakere.

9- Belediyemiz kiracı ve işgalcilerinden kira ve işgaliye bedeli alınmaması veya alacakların ertelenmesi ile ilgili müzakere.

10- Çaykara İlçesi Uzungöl Rekreasyon Alanı İyileştirme ve Rehabilitasyon Projesi için borçlanma talebi ve yetki verilmesi ile ilgili müzakere.

11- Trabzon Dünya Ticaret Merkezi A.Ş.’nin bağış talebine ilişkin müzakere.

12- TRABEL A.Ş.’nin Büyükşehir Belediyesine araç bağışı ile ilgili müzakere.

13- Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon Tonya İlçesi Melikşah Karaağaçlı Grup İçmesuyu Ana İsale Hattı ve İçmesuyu Arıtma Tesisi inşaatı için İller Bankası A.Ş.’den kullanacağı krediye garanti vermesi ve yetkilendirme ile ilgili müzakere.

14- Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğünün İller Bankası A.Ş.’den kullanacağı kredilere garanti vermesi ve yetkilendirme ile ilgili müzakere.

15- TİSKİ Genel Müdürlüğü’ nün kredi talebi ve yetki verilmesi ile ilgili müzakere.

16- TİSKİ Genel Müdürlüğü’ nün kredi talebi ve yetki verilmesi ile ilgili müzakere.

17- TİSKİ Genel Müdürlüğü’ nün İller Bankası A.Ş.’den gayri nakdi kredi kullanılması talebi ve yetki verilmesi ile ilgili müzakere.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.