Ülke güvenliği masaya yatıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, 81 ilin emniyet müdürü bugün Ankara'da bir araya gelecek. Toplantıda Türkiye genelindeki güvenlik durumunun masaya yatırılacağı öğrenilirken Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper de toplantı da yer alacak. Soylu, “Görevimiz, Türkiye'deki 82 milyonun huzurunu ve can güvenliğini temin etmektir.” açıklamasında bulunmuştu.

TEŞKİLATI TOPLUYOR

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanı Soylu'nun ev sahipliğinde Emniyet Genel Müdürlüğü Dikmen Yerleşkesi'nde gerçekleşecek toplantıda, ülke genelindeki güvenlik durumu masaya yatırılacak. Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper dâhil olmak üzere 81 ilin emniyet müdürlerinin yanı sıra içişleri bakan yardımcıları, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve yardımcıları ile daire başkanları da toplantıda hazır bulunacak ve Bakan Soylu ile birlikte ülkedeki güvenlik meseleleri konuşulacak.

“GÖREVİMİZ 82 MİLYONUN HUZURU VE CAN GÜVENLİĞİ”

Daha önce "Görevimiz, Türkiye'deki 82 milyonun huzurunu ve can güvenliğini temin etmektir" diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3 yılı aşkın süredir Bakanlık görevi yaptığını, yaşanan tek bir trafik kazasının bile kendisini üzdüğünü ve bundan kendisini sorumlu hissettiğini söylemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.