Vakfıkebir’den 3 hasta taşındı

Trabzon’da il sağlık müdürlüğü bünyesinde hizmet veren hava ambulansları Koronavirüs salgınında da vatandaşların imdadına koştu. Ambulanslar Vakfıkebir’den 20 Nisan 3 Mayıs tarihleri arası 3 hasta nakli gerçekleştirdi.Trabzon’da il sağlık müdürlüğü bünyesinde hizmet veren hava ambulansları Koronavirüs salgınında da vatandaşların imdadına koştu. Ambulanslar Vakfıkebir’den 20 Nisan 3 Mayıs tarihleri arası 3 hasta nakli gerçekleştirdi.

HASTALAR İÇİN HAVALANDI

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı helikopter ambulanslar Trabzon içi 20 Nisan 3 Mayıs tarihleri arası 3 hasta nakli gerçekleştirdi. Helikopter ambulansı hava yolu kullanılarak 3 hastaya nakil gerçekleştirerek 1 saat 35 dakika hava uçuşu yaptı. Helikopter ambulanslar ileri tetkik ve tedavilerinin yapılması amacıyla Vakfıkebir Devlet Hastanelerinden alınan 3 ayrı hastanın biri Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesine ikisin ise Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi nakil işlemlerini başarıyla gerçekleştirildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.