VAKİT YOMRA VAKTİ

AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Engin İğci:

Yomra’nın kıymetini
ve değerini biliyorum

AK Parti’den Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Engin İğci Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını yaptı. Aday Adayı İğci, “Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatımızı yaptık. Hayırlı olsun’ dedi

DOĞRU ADIMLARLA
Belediye Başkan Aday Adayı Engin İğci, “Çıkmış olduğumuz bu yolda her vatandaşımızla kucaklaşıp, her eli tutacağız. Kıymetli hemşehrilerim, Yomramızı doğru adımlarla, Türkiye yüzyılına teşkilatımızla birlikte AK Parti ile buluşturacağız.’ dedi.

KIYMETİNİ BİLİYORUM
İğci, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde biz buna hazırız. Yomra’ya iktidarın hizmetlerini daha fazla kazandırmak istiyoruz. Yomra’nın kıymetini ve değerini biliyorum. Yanımızda olan herkese teşekkür ederim” dedi.  

ENGİN İĞCİ KİMDİR?
Belediye Başkan Aday Adayı Engin İğci, Yomra’da doğdu.  İlk, Orta ve Lise eğitimi Yomra’da aldı. 27 yıllık devlet memurluğu tecrübesi ile birlikte Kaşüstü ve Yomra merkezde işletmeci olarak devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.