Vali Ustaoğlu’na CHP tepkisi...

‘Şahsımın Valisi’

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için Twitter’da başlatılan "#Erdoğanınyanındayız" kampanyasına destek olan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu “Şahsımın Valisi” sözleriyle eleştirdi. Twitter'da "#Erdoğanınyanındayız" etiketiyle başlattığı sosyal medya kampanyası dünya gündemine girdi. Kampanyaya destek veren isimlerden biri de Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu oldu. Tüm kesmlerden destek gören Ustaoğlu, Twitter hesabından Erdoğan'la Ahlat'taki Selçuklu Meydan Mezarlığı'nda çekilmiş fotoğrafını paylaşıp "Dün, bugün , yarın ve her daim..." ifadelerine yer verdi.

TORUN SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Vali Ustaoğlu'nun paylaşımına "Şahsımın valisi!" diyerek tepki gösterdi. Aynı zamanda Ordu milletvekili olan Torun, "Tarafsız olması gereken devlet pozisyonlarının siyaset yapmasında beis görmüyorlar onu anladık da, militan deyince de kızmayın be kardeşim!" eleştirilerinde bulundu.Ayrıca tepki gösterenler arasında eski Milletvekili Haluk Pekşen'in bulunması da hiç yadırganmadı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.