VİYADÜKLER VİRANE OLDU

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Karşıyaka Mahallesi Büşra Sokakta yükselen Kanuni Bulvarının viyadük ayaklarının altı virane oldu. Bölge sakinleri 3 aydır viyadük ayaklarının altında gece saatlerinde alem yapıldığı yönünde şikayetlerinin olduğu öğrenilirken, boş içki şişelerinin de gün ağarınca ortaya çıktığı gözlendi.

VATANDAŞ ÖFKELİ AMA MÜDAHALE YOK!

Karşıyaka Mahallesinde viyadük ayaklarına yakın oturan vatandaşların çevrenin temizliğinin yapılmamasından yakındığı ve gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi veya kişilerin alem yapmasından rahatsızlık duyduğu öğrenildi. Bölge sakinlerinden Cevdet Kara, 3 aydır süren bu rahatsızlıkla ilgili şikayette bulunduklarını ancak halen çözüm beklediklerini söyledi. Kara, “Viyadük altlarında geceleri yüksek sesle birlikte içki içenler oluyor. Sabahları da içki şişeleri açıkça görünüyor. Vatandaş olarak huzursuzuz. Diğer viyadük ayakları temizken bizim buralar viraneyi andırıyor. Bu nasıl bir çelişkidir? Biz huzur istiyoruz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.