YAKOMAZ’DA HAVUZ KAVGASI

Trabzon’un lüks sitelerinden biri olan Yakomaz’da kadınlar havuz başında birbirine girdi

Trabzon’un Kaşüstü Mahallesinde bulunan lüks sitelerden biri olan Yakomaz sitesinin havuz kısmında site sakini M.P. ve kızı E.S. ile havuz sorumlu K.Y.adlı üç kadın arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada birbirini darp ettiğini iddia edilen kadınlar birbirinden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KARAKOLDA YAŞANALARI ANLATTI

K.Y., E.S. adlı kadını uyardıktan sonra annesiyle birlikte kendisini saldırdığını ileri sürdü. Kendisinin aşağılandığını belirten K.Y., “E.S.’nin havuz duş bölümünden çıktığını gördüm. Daha önce de duş alanı uygunsuz şekilde bıraktığı için kendisini kibarca uyardım. ‘Sen kim oluyorsun seni buradan attıracağım, sen beni tanımıyorsun’ şeklinde sözler söyledi. Beni kendine çekti. Göreceksin diyerek gitti. Kısa bir süre sonra annesi M.P. geldi. ‘Seni buradan göndereceğim’ dedi. Bu sırada ikisi bana saldırdı. Karnımı ayakları ve başımı tekmelediler. M. adlı kadın, ‘Tut kızım tut onu öldüreceğim’ diye bağırdı. Şikayetçiyim” dedi.

“BOĞAZIMI SIKTI BENİ BOĞMLAK İSTEDİ”

E.S. ve M.P. adlı anne kız ise havuz sorumlusunun kendilerine saldırdığını iddia etti. Kızı E.S.’nin koşarak eve geldiği belirten M.P. adlı anne, “Kızıma ne olduğunu sordum. Bana havuz sorumlusunu kendisine saldırdığını söyledi. Beraber havuz bölüme indik. K.Y. ‘İyi ki geldin, kızın kurtuldu. Şimdi seni öldüreceğim’ dedi. Boğazıma sarıldı ellerimi ısırdı. Annem geldi. Elinden zor kurtuldum. Bana hakaret ve küfürler etti. Bende şikayetçi oldum” dedi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Tarafların ifadesinin alınmasının ardından M.S. adlı kadın koruma talebinde bulundu. Mahkeme K.Y.’ye 30 gün süreyle M.P.’ye yaklaşmaması cezası verildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
KaşüstüHavuzYakomaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.