Yomra için yeni bir dönem başlıyor

Yomra Belediye Başkanlığına seçilen İYİ Parti adayı Mustafa Bıyık, Yomralılara seslendi. Seçim sürecinin tamamlanması ile Yomra için yeni bir dönemin başladığını belirten Bıyık “Yakama hiç parti rozeti takmadım. Bundan sonra da asla siyasi davranmayacağım. Seçimler biter, hizmet süreci başlar. Artık vakit hep birlikte el ele vererek Yomra’mıza, insanlarımıza hizmet etmek vaktidir” dedi

TEŞEKKÜR ETTİ

Seçim sürecinin geride kaldığını belirten Bıyık “Bu süreçte mümkün olduğunca sakin, seviyeli, hassas hareket etmeye özen gösterdik. Öncelikle bu sürece başlamamıza bizleri teşvik eden ilçe başkanımız Zekeriya Akgül başta olmak üzere yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve dostlarıma, bizlere her fırsatta desteğini bildiren Yomra’mızın kanaat önderlerine, değişik siyasi partilerde görev yapmış duayenlerimize, seçim süreci boyunca yanımda olmalarından büyük güç aldığım meclis üyesi arkadaşlarıma, ziyaretlerimiz sırasında bizi güler yüzleri ile ağırlayan esnaflarımıza, yemeğini yiyip çayını içtiğimiz ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Varlıkları ve duruşları ile her zaman bize güç veren gençlerimize özel olarak teşekkür etmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

YOMRAMIZ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Seçim sürecinin tamamlanması ile Yomra için yeni bir dönemin başladığını belirten Bıyık “Bana oy vermeyen hemşehrilerimin özellikle bilmelerini istiyorum ki, ben büyüklerimin kardeşi, küçüklerimin Mustafa abisiyim. Görev sürem boyunca adil olacağım, herkese eşit davranacağım. Yakama hiç parti rozeti takmadım. Bundan sonra da asla siyasi davranmayacağım. Seçimler biter, hizmet süreci başlar. Artık vakit hep birlikte el ele vererek Yomra’mıza, insanlarımıza hizmet etmek vaktidir. Kapımda, gönlümde her zaman tüm Yomra'lılara ve Yomra sakinlerine açık olacaktır” diye konuştu.

Yasal sürecin tamamlanmasıyla birlikte göreve başlayarak neler yapacağını planlayacaklarını belirten Bıyık “Belirleyeceğimiz yol haritası ile güzel bir Yomra için hep birlikte çalışacağız. Vermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı iletiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.