Yomra’yı adaletle yöneteceğiz

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Yomra’yı adaletle yöneteceklerini ifade ederken, “Yomra’mızın  çok eksiği var. Bir ve beraber olacağız. Kol kola gireceğiz ve ilçemizin tüm eksiklerini sırasıyla ortadan kaldıracağız. Birlik ve beraberlikle Yomra’mızı modern bir şehir yapacağız” dedi.

PARK BİLE YAPAMAYAN BELEDİYE NEDEN VAR?

Yomra’da mahalle sakinlerini ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, ilçe halkının ortak talebi ile Yomra Belediye Başkanlığı görevine aday olduğunu söyledi. Yomra halkının artık belediyecilik hizmeti almak istediğini dile getiren Bıyık, “İnsanlarımız yol istiyor, park istiyor, yeşil alan istiyor, çevre temizliğinin güzelce yapılmasını istiyor. Bir belediye bunları halka sunamıyorsa o belediye neden var, ne işe yarar?” şeklinde konuştu.

YOMRALILAR İSTEDİ BEN ADAY OLDUM

Yomra’nın her açıdan çok ciddi eksiklerinin bulunduğunu ifade eden Bıyık, “Yomra’mızda modernize edilmiş tek bir cadde ya da sokak yok. Sokaklarımız perişan halde. Bu durum karşısında her partiden insanlar bizden göreve talip olmamızı istedi. Ben İYİ Parti’den adayım ama Yomra için tüm partilerin ortak adayıyım. Siyaset yapmak için aday olmadım. Yomra halkının talebi ile Yomra’yı modern bir şehir haline getirmek için göreve talip oldum” ifadelerini kullandı.

ÖNCE BİR VE BERABER OLACAĞIZ

Kaşüstü Mahallesi sakinleri ile olan sohbetlerinde Yomra’yı adaletle yöneteceklerini belirten Yomra Belediye Başkan Adayı Bıyık, “Yomra’mızın  çok eksiği var. Çağdaş belediyeciliğin gereklerinin hiçbiri ilçemize kazandırılmış değil. Önce bir ve beraber olacağız. Kol kola gireceğiz ve ilçemizin tüm eksiklerini sırasıyla ortadan kaldıracağız. Birlik ve beraberlikle Yomra’mızı modern bir şehir yapacağız. Yomra’mızı 5 yılın sonunda görenlerin hayranlık duyacağı bir şehir haline getireceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.