Yusuf’a özel tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli maçın ardından soyunma odasına indi ve Trabzonspor’un genç yıldızı ile görüştü. Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı’ya Milli Takım’ın Moldova ile oynadığı ve 4-0 kazandığı maçın ardından özel bir tebrik geldi. Karşılaşmanın ikinci yarısını tribünden izleyen ve maçın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasına inen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hem teknik direktör Şenol Güneş’i hem de milli oyuncuları tek tek tebrik etti.

Akif seni çok seviyor!

Erdoğan, çoğu futbolcu ile tokalaşıp geçerken, Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı’nın yanına geldiğinde ise duraksadı. Yusuf’a, torunu Akif’in kendisinin hayranı olduğunu söyleyen Erdoğan, “Akif her yerde senin Trabzonspor’daki 97 numaralı forman ile dolaşıyor ve seni çok seviyor. Aferin böyle devam et ve çizgini bozma. Çok iyi gidiyorsun” diyerek tebrik etti. Arnavutluk mücadelesinde olduğu gibi Moldova mücadelesine de Trabzonsporlu Yusuf ve Uğurcan yedek başlarken, teknik direktör Şenol Güneş, 66. dakikada Yusuf Yazıcı’yı oyuna aldı. Yusuf oyunda olduğu süre içinde net bir fırsatta kaleciye takılırken, Burak Yılmaz’a hazırlığı gollük bir pozisyondan da golcü oyuncu yararlanamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105