Zorluoğlu, O Gençle Buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, geçtiğimiz günlerde Katlı Otopark İnşaatının incelemesi sonrasında kendisinden iş isteyen genç ve eşiyle bugün yeniden görüştü. 


Otopark inşaatını incelemesi bitirdikten sonra eşiyle birlikte Başkan Murat Zorluoğlu ile görüşen genç uzun bir süredir işsiz olduğunu ve iş istediğini ifade etmişti. 
Başkan Murat Zoruloğlu ise gence Trabzon Büyükşehir Belediyesinin önümüzdeki günlerde açacağı personel alımı ilanında kendisine uygun pozisyona müracaat etmesini istemişti. 
 Bugün genç eşiyle birlikte yeniden başkan Zorluoğlu ile görüştü. Genç çifti makamında ağırlayan Başkan Zorluoğlu, edinilen bilgiye göre gence yeniden Trabzon Büyükşehir Belediyesinin önümüzdeki günlerde açacağı personel alımında kendisine uygun pozisyona müracaat etmesini söyledi.

Başkan Zorluoğlu'unn kendisinden iş isteyen genç, "Karşıyaka viyadüğünün ayağına çıkan adam 'kendimi atarım' diyor. 4 senedir belediyede çalışıyor. 
 Başkan Zorluoğlu: Öyle biz almıyoruz. Çıkana atla diyoruz" şeklinde cevap vermesi tüm kesimlerden tepki görmüştü.

Anahtar Kelimeler:
BüyükşehirMurat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.