Abdülkadir Ömür ile devam! Alacağı yıllık ücret...

Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonunda da şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Trabzonspor'da iç transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavili yönetim, 23 yaşındaki Abdülkadir Ömür ile sözleşme uzatmak için masaya oturdu. İç transferde Uğurcan, Djaniny, Taha Tepe ve Serkan'ın yanı sıra teknik direktör Abdullah Avcı ile sözleşme yenileyen Trabzonspor'da çalışmalar sürüyor.Bordo-mavililer Abdülkadir Ömür için de gerekli adımı atıyor.

Bordo-mavililerin 'Turkish Messi'nin sözleşmesini düzeltmek için görüşme yaptığı belirlendi.Trabzonspor ile geçtiğimiz sezon başı mukavelesini 2024 yılına kadar uzatan ve yıllık ücreti revize edilen 23 yaşındaki 10 numara ile yeni sözleşme üzerine yapılan görüşmelerin kısa sürede sonuçlanması bekleniyor.

1.68 boyundaki yıldıza, Uğurcan gibi yıllık 20 milyon TL verileceği öğrenildi.2024 yılında bitecek sözleşmenin 2026'ya kadar uzaması gündemde.

AVCI'DAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Sezon başında takımdan ayrılacağı iddia edilen yıldız futbolcu için Abdullah Avcı'dan açıklama gelmişti.

Abdullah Avcı, Abdülkadir Ömür'ün transfer olma durumunun olmadığını belirtmişti.Genç oyuncunun Türk futbolunun ve Trabzonspor'un en değerli isimlerinden olduğunu anlatan Avcı, "Abdülkadir'in gitme gibi bir durumu yok.Öyle bir teklif de yok, oyuncudan gelen bir durum da yok.

Şampiyonlar Ligi'ni istedik, sonuna kadar zorladık ama kolay değil.Avrupa Ligi gibi bir fırsat var önümüzde. Avrupa Ligi'nde fırsat var. Hissediyorum, istiyorum.Gruptan çıktıktan sonraki yol haritasına bakmak lazım.Bu ulaşılabilir hedefe ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Hedef önce gruptan çıkmak." değerlendirmesinde bulunmuştu.fotomaç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.