Ahmet Ağaoğlu: Bize karşı ciddi tahrik vardı!

Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştı. Gergin geçen maçın son saniylerinde Alanyaspor golü buldu. Golün ardından bitiş düdüğünün çaldığı karşılaşmada iki tarafın yöneticileri birbirine girdi. Başkan Ahmet Ağaoğlu yaptığı açıklamada, kendilerine karşı ağır küfürler edildiği ve ciddi şekilde tahrik edildiklerini söyledi. Ağaoğlu ayrıca sakatlıkları bulunan Nwakaeme, Uğurcan Çakır ve Sosa ile ilgili de son durumları konusunda açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Alanyaspor - Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan olaylara ilişkin bordo mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu A Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı açıklamalardan önemli noktalar şu şekilde;

"Maçtan sonra 2 dakika daha sıkıntı yaşanmasa biz stadı terk edecektik ama tam o arada bir beyefendi arkadan kopup geldi ve parmağını sallayarak bilmem ne oğlu bilmem neler demeye başladı. Kıvılcımın patlama noktası da o oldu."

"Alanya başkanı, elinde telefonla 'Abime küfrediyorsun' diyerek gelmeye başladı. Telefonda da 'Abim Protokol 2' yazıyor. Telefonu da suratıma doğru tutuyor, herhalde ağzımdan çıkmasını beklediği şeyler vardı."

"YAVŞAKLAR, SİZ Mİ ŞAMPİYON OLACAKSINIZ?" DEDİLER

"Bize 'Yavşaklar, şampiyon olamazsınız, siz mi şampiyon olacaksınız' gibi ifadeler kullandılar. Maçın gergin geçeceğini biliyordum ama bu düzeyde beklemiyordum. Bize karşı ciddi tahrik vardı."

"ANNEMİZE KÜFÜR ETTİLER"

"Tam çıkışa yönelirken saha içinden 'Annenizi bilmem ne yaptıklarım' diye bağırınca... Tamam babaya küfür bir nebze de anneye küfür edilince filmin koptuğu yer oldu. Bu kişinin kulüp müdürü olduğunu, Başakşehir kulübünün hayranı olduğunu öğrendik. Ben kendi adıma camiamızdan ve Türk halkından özür diliyorum."

"Senin yöneticinin Hüseyin Hoca'ya küfür etmediğinden emin misin?"

"Hakemlerin performansından Merkez Hakem Kurulu Başkanı memnunsa ben bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Başakşehir-Trabzonspor maçında Nwakaeme'ye yapılan pozisyon penaltı değil mi?"

"VAR'IN NEREDE DEVREYE GİRDİĞİNİ ANLAMIŞ DEĞİLİZ"

"VAR'ın ne zaman ve ne şekilde devreye girdiğini ben bunu ifade edemem. Haftadan haftaya değişen bir uygulama. Gaziantep maçında son dakika attığımız golde 10 pozisyon geriye gidip devreye giriyor da, bizim puan kaybımız olan pozisyonlarda neden devreye girmiyor? Ben bunu anlamış değilim."

"TRABZONSPOR SIRADAN BİR KULÜP DEĞİLDİR"

"Allah'ın adaletinin er ya da geç tecelli edeceğini bilen ve inanan insanlarız. O adalet bir gün tecelli eder. Trabzonspor sıradan bir kulüp değildir."

"Bulanık suda balık avlamaya çalışanlara şunu diyorum; O suda tatlı su balığı olduğu gibi piranalar da vardır."

"Alanyaspor ile yaşadığımız gerginlik kupa finaline yansımaz."

"Fenerbahçe maçı öncesi Ali Koç beni arayıp ihtiyaçlarımızı sordu. Fenerbahçe maçından sonraki sevinçlerimizi biraz abartmış olabiliriz. Maç sonrasında Fenerbahçeli yöneticiler bizi kutladı."

"GENÇ TEKNİK DİREKTÖRLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇMALIYIZ"

"Genç teknik direktörlerimizin önünü açmalıyız. Hocamızı eleştirirken geldiği günden bu güne göstermiş olduğu performansı dikkate almalıyız. Özellikle pandemi sürecinden sonra 10 gün içerisinde 3 maç oynamışız 2 galibiyet, 1 beraberlik almışız."

"BAŞINIZI DİK TUTUN"
"Ben oyuncularıma 'Başınızı dik tutun kaybettiğimiz sadece 2 puan var' dedim. Onlar da bana 'Biz nasıl galibiyet aldığımızda seviniyorsak şimdi de buna üzülmeliyiz' dediler."

UĞURCAN, NWAKAEME VE SOSA'NIN SAKATLIĞI HAKKINDA...

"Uğurcan'ın MR'ı daha gelmedi ama Ankaragücü maçında oynayamayabilir. Nwakaeme için 3 hafta dediler ama ben Galatasaray maçında oynayabileceğini düşünüyorum. Sosa bu hafta idmanlara çıkar, Ankaragücü maçında da süre alabilecek konuma gelecektir.

Anahtar Kelimeler:
AlanyasporAhmet AğaoğluMR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.