AKILLANMADILAR...

Sivas Belediyespor 2 - 2 Trabzonspor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Trabzonspor, Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Süper Lig'de çıkış yakalayan Trabzonspor yedek ağırlıklı çıktığı kupa maçında Sivas Belediyespordeplasmanından 2-2 beraberlikle döndü. Mücadeleye etkili başlayan taraf ev sahibi Sivas Belediyespor oldu. Karşılaşmanın 9. dakikasında ev sahibi Alpay Koçaklı ile 1-0 öne geçti. Trabzonspor bu gole Hosseini'nin ilk yarının uzatmalarında attığı golle cevap verdi:1-1.

İkinci yarı golle başladı!

Trabzonspor ikinci yarının ilk dakikasında golü buldu. Bordo mavili takımın genç ismi Abdülkadir Parmak 46. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi.Sivas beraberlik golünü 67'de Emre Yakut'un güzel golüyle buldu. Karşılaşmanın son bölümlerinde Trabzonspor tehlikeli ataklar geliştirse de aradığı golü bulamadı ve mücadele 2-2 berabere bitti.

UTANMADAN SLOGAN ATTILAR

Sivassporlu taraftarların Trabzon kümeye diye solgan atması dikkat çekti. Atılan slogan 2010-2011 sezonunda oynanan Sivas-Fenmerbahçe maçını hatırlattı. 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporSivasspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.