Almanlar duyurdu! Sörloth transferi için rekor bonservis

Bu sezon Trabzonspor'da gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Norveçli golcü Alexander Sörloth için 20 kulübün devrede olduğu ortaya çıktı. Alman basını, bordo-mavili ekibin Sörloth transferi için beklediği miktarı da yazdı.

Süper Lig'e bu sezon damga vuran isim, elde ettiği istatistiklerle hiç şüphesiz Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth  oldu. Crystal Palace'tan satın alma opsiyonuyla 2 yıllığına kiralanan Sörltoh, gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bıraktı.Yalnızca 750 bin euro'ya kiralanan Norveçli golcünün satın alma opsiyonu ise 6 milyon euro. Yıldız futbolcunun önümüzdeki sezonki resmi maçların %50'sinde forma giymesi durumunda ise opsiyon otomatik olarak devreye girecek.

DEVLERİ PEŞİNE TAKTI

Alman basını, Borussia Dortmund'un yıldız golcüsü Erling Haaland'ın prototipi olarak lanse ettiği Alexander Sörloth  için 20 Avrupa kulübünün devrede olduğunu duyurdu.Özellikle Bayern Münih'te 31 yaşındaki Robert Lewandowski'nin tek yedeğinin 18 yaşındaki Joshua Zirkee olması, Lewa'nın yaşadığı sakatlıklarda büyük problemlere yol açıyordu. Polonyalı golcünün 2023'te bitecek olan sözleşmesini yenilemeyi planlamayan Münih, Sörloth'u gündemine aldı.

Öte yandan Real Marid, AC Milan ve Chelsea de Norveçli yıldızla ilgilenen Avrupa devleri arasında yer alıyor.

SÖRLOTH İÇİN REKOR BONSERVİS

Almanlar, bu sezon 39 karşılaşmada 25 gol 7 asistlik performans sergileyen 24 yaşındaki golcü için Fırtına'nın 25-30 milyon euro arası bir bonservis beklediğini de dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
NorveçAlmanRobert
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.