Avrupa SAVAŞÇILARI

Sparta Prag’ı tokatlayan Trabzonspor şimdi de AEK’yı gözüne kestirdi…

Trabzonspor, Avrupa Ligi için Yunanistan ekibi AEK ile Play-Off mücadelesinde karşı karşıya geliyor… 3. Tur ön eleme maçında Çekya ekibi Sparta Prag’ı saf dışı bırakan bordo-mavililer, AEK ile oynanacak olan Play-Off ilk maçından da avantajlı bir skor ile dönüp rövanş maçında işi bitirmek istiyor. Zorlu mücadele öncesinde bordo-mavililerde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Başkent Atina'daki OAKA Spyros Louis Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonundan Daniel Siebert yönetecek. Karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayımlanacak. Karşılaşmanın rövanşı 29 Ağustos Perşembe günü Trabzon'da oynanacak ve gruplara kalan takım belli olacak. AEK, 3. eleme turunda Romanya temsilcisi Universitatea Craiova'yı elemişti.

HAKEM: Daniel Siebert

YAYIN: TRT Spor

SAAT: 21.00

STAT: OAKA Spyros Louis

Muhtemel 11'ler

AEK

Barkas

Paulinho

Vranjes

Svarnas

Lopes

Krsticic

Simoes

Geraldes

Livaja

Mantalos

Oliveira

TRABZONSPOR

Uğurcan

Pereira

Hüseyin

Hosseini

Novak

A.Parmak

Sosa

A.Ömür

Ekuban

Nwakaeme

Shörloth

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.