Aytemiz Alanyaspor  1-2 Trabzonspor

Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve ligde 6 hafta aranın ardından 3 puan sevinci yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Alanya'da oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım Emre Akbaba'nın 9. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi.

İkinci deverede Trabzonspor, 68. dakikada Burak Yılmaz ve 77. dakikada Abdülkadir Ömür'ün attığı gollerle 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Alanyaspor, beraberlik için ihtiyacı olan pozisyonları buldu ancak kaleci Onur Kıvrak gol izni vermedi.

6 HAFTA SONRA

Trabzonspor ligde 6 hafta aranın ardından galibiyet sevinci yaşadı. Bordo Mavililer, puanını 36'ya yükseltti. Alanyaspor ise 21 puanda kaldı.

KARAMAN İSTİFA

Alanyaspor taraftarlar 2-1 geriye düştükleri golün ardından teknik direktör Hikmet Karaman'ı istifaya davet etti.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.