BAK SEN ŞU HUGO'YA!

Trabzonspor’la sözleşmesi biten Kolombiyalı oyuncu Hugo Rodallega’nın adı gün geçmiyor ki farklı bir takımla anılmasın. Önce Paraguay’ın Olimpia takımı, ardından Göztepe ve şimdi de Denizlispor. Bordo-mavililerin yıllık ücret konusunda kendisine yaptığı teklifi beğenmeyerek adeta kapı kapı dolaşan oyuncu önceki gün Denizli’ye giderek bu takımın yöneticileriyle görüştü. Kendisine yapılan 1.1 milyon Euro’luk teklifi de beğenmeyen oyuncunun, ‘Kolombiya’ya gidiyorum’ diyerek şehri terk ettiği ifade edilirken, dün de bu kez yeniden Göztepe kulübü ile temasa geçtiği öğrenildi.

İzmir ekibinin menajerler vasıtasıyla 33 yaşındaki oyuncuya teklifini ilettiği ve gelecek cevabı beklemeye başladığı iddia edildi. Göztepe’nin bu transferde en büyük kozu ise İzmir. Bir dönem Akhisarspor’da forma giyen Rodallega, o dönemde İzmir’de yaşarken, hem oyuncunun hem de ailesinin şehri sevmesi bu transferde sarı-kırmızılıların elini oldukça güçlendiriyor. Kolombiyalı golcünün geleceğinin önümüzdeki hafta içinde netleşmesi bekleniyor. Son 4 sezondur Türkiye'de top koşturan deneyimli golcü, 137 resmi maçta rakip filelere 60 gol bırakmayı başardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.