Barcelona'dan Abdülkadir Ömür'e kanca 

Fransız basını duyurdu! 

Süper Lig'de 26 hafta sonunda topladığı 53 puanla zirvede bulunan ve şampiyonluk yarışını sürdüren Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fransa'da yayın yapan breakingnews.fr sitesi, Barcelona'nın Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür ile ilgilendiğini öne sürerken, Real Madrid'in de Alexander Sörloth  için temasta bulunduğu iddialarına da yer verdi.

Süper Lig'de 26. hafta itibariyle liderlik koltuğunda bulunan Trabzonspor'un yıldızları Avrupa'da gündemi belirlemeye devam ediyor...

Sezon başında Premier Lig temsilcisi Crystal Palace'den kiralık olarak Trabzonspor'a katılan ve bordo mavili kulübün çatısı altında gösterdiği performansla kendini izleyenlere hayran bırakan Sörloth için Fransız medyası, Real Madrid iddiasını güçlendirecek nitelikte bir haberi okuyucularına aktardı.Breakingnews.fr adlı internet sitesinde yer verilen haberde; Trabzonspor'un bu sezonki yükselişinden bahsedilirken, 1. planda değeri artan futbolculara değinildi. Takımın yıldızı Sörloth'un, Real Madrid'in kıskacı altında olduğu belirtilirken, sürpriz bir transfer gerçeği de ortaya çıktı.

.

Anahtar Kelimeler:
Real MadridBarcelonaömür
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.