Başkan Genç, 550 çocuğa unutulmaz gece yaşattı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Trabzon spor Kulübü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TÜGVA işbirliğiyle gerçekleştirilen özel etkinlikte, şehrin dört bir yanında yaşayan 550 öksüz ve yetim çocuk unutulmaz bir deneyim yaşadı.Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ilçelerden özel olarak tahsis edilen otobüslerle çocukları alarak Papara Park Stadı'na götürdü. Otobüslerden inen çocuklara  çeşitli ikramlar yapılırken, çocukların sevinçle parlayan gözleri herkesi etkiledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, çocuklara özel olarak hazırlanan Trabzonspor kaşkollarını dağıtarak onlara unutulmaz bir gün yaşamalarını sağladı.

detail-photo-fancybox-1

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçı olan Fatih Karagümrük karşılaşmasını izleyen çocuklar, heyecan dolu dakikalar yaşadı. Bu özel deneyimin ardından, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin özenli organizasyonuyla çocuklar tekrar ilçelerine güvenle geri götürüldü. Bu tür faaliyetlerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Bu etkinlikte, çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluğu görmek bizleri ayrıca memnun etti. Sosyal sorumluluk projelerine verdiğimiz önem doğrultusunda, işbirliği içinde olduğumuz kurumlarla birlikte böylesine anlamlı bir etkinliği hayata geçirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu tür faaliyetlerin toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğine inanıyoruz ve bundan sonra da benzer etkinliklere devam edeceğiz” dedi.

detail-photo-fancybox-2detail-photo-fancybox-3detail-photo-fancybox-4detail-photo-fancybox-5detail-photo-fancybox-6detail-photo-fancybox-7detail-photo-fancybox-8

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.