Başkan Genç’ten Ali Koç’a tepki

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dün Habertürk’te açıklamalarda bulundu. Taraftarlarını şike konusunda “FETÖ kumpas yaptı” bahanesiyle avutma yolunu seçti.
Ali Koç’a ilk tepki Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten geldi. Sık sık Trabzonspor ile ilgili çıkışlarıyla dikkat çeken Genç bu kez Koç’un şike konusundaki açıklamasına tepki gösterdi.
Genç şu ifadeleri kullandı:
Fenerbahçe kulübü başkanı ekranda, Şikeden ve Beraat kararından bahsediyor, FETO’ya kurban gitmişmişler!! Biz de inandık!! Geç bunları Ali Koç. O beraat kararları sizi kıyamete kadar battığınız ŞİKEden kurtaramaz. Sen önce dön de o zaman ki röportajını oku. Fenerbahçe’yi 1.lige düşürmeye gidiyordun, CAS’daki davanızı kim niye geri çekti Sayın Ali Koç. Cevap versene bunlara , Yazık ki FETO’nun şefaatine ve Atatürk’e sığınıyorsunuz her zaman. 2010/2011 Şampiyonu ilelebet Trabzonspor’umuzdur. Bu böyle biline.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105