"Ben Trabzonsporluyum Fenerbahçe forması giymem"

Trabzonspor'un da istediği Trabzonlu futbolcu Samet Akaydın'ın Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği iddia edildi.Trabzonlu ve Trabzonsporlu futbolcu Samet Akaydın'ın adı son dönemde Trabzonspor ve İstanbul kulüpleriyle sıkça anılır hale geldi.Fotospor'da yer alan habere göre; Samet Akaydın, Galatasaray yolunda… ancak milli takıma seçilen Adana Demirspor’un stoperinin gönlü de kalbi de Trabzonspor’da. 10 yaşında Trabzon İdmanocağı’nda futbola başlayan ve 20 yaşında Sancaktepe’ye gidene kadar Trabzonspor ve şehrin diğer takımlarında forma giyen Akaydın daha önce verdiği her röportajda hayalinin bir gün Trabzonspor A takımında forma giymek olduğunu söyledi. 

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus’un istemediği Samet zaten, “Ben Fenerbahçe’de oynamam” diyecek kadar da fanatik Trabzonsporlu. Samet bu hafta için Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’tan izinli olarak İstanbul’a gelecek. Galatasaray’la görüşecek.  Gelen bilgiler ise Samet’in Trabzonspor’dan bir teklif gelirse diğer teklifleri kenara atacağı yönünde.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.