BU FUTBOL BİZE HOŞ GELMİYOR?

Trabzonspor’un özellikle Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile oynadığı müsabakalardaki futbolu bize çok fazla tat vermiyor. Topu rakibe bırakıyor, sonrasında çaldığımızda toplarla gol arıyoruz.  Golü de buluyoruz. Fakat gol yediğimizde de, gol atmakta zorlanıyoruz. Göze hoş gelmeyen bu futbolun verdiği sonuçlara hepimiz seviniyoruz. Kazazınca mutlu oluyor, kötü futbolu unutuyoruz. Ya bir yol kazası meydana gelirse, ne yaparız. Bunu hiç düşünmüyoruz. Kupada Fenerbahçe ile oynadığımız yarı final maçında istediğimizi aldık. Bizim için ligde en zorlu geçecek maç, Galatarasay müsabakası olacaktır. Siz öyle bakmayın İstanbul medyasının bizi şişirmesine, biz oynadığımız futbolu bilmek zorundayız.  Kendi standartlarımızda oynayacağımız futbolu sahaya yayarsak sonuç ne olacaktır? Bunu hiç bilmiyoruz. Ya da bunu hiç denemedik. Trabzon’da bir Galatasaray maçı oynadık. Bizim için sonu hüsran olan bir maçtı. Sahadan bir puanla ayrıldık. Biz İstanbul’da bunu kaldıramayız, sayın hocam. Sen sen ol, bu takıma futbol oynat, sonra ağlayan biz olmayalım… Bu yol kazasını kaldıramayız. Üç İstanbul takımının yarışta olmadığı bu ligde, kupayı bu şehre getirmeni bekliyoruz. Eğer bunu başarırsan tarih seni altın harflerle yazacaktır. Sen bu şehrin çocuğusun, sen bunu hak ediyorsun, Hüseyin Çimşir…

UYARILMASI GEREKENLER VAR

Trabzonspor’un son oynadığı Göztepe ve Fenerbahçe maçında şunu gördük. Ceza sahası içinde şuursuzca hareket edenler var. Olmayan pozisyonda tutmalar, çekmeler oluyor. Gol yollarında ise ben atayım hevesine kapılanlar var. Ekuban’ın yaptığını görüp pişman olması gerekenlerden biri de Novak olmalıdır. Fenerbahçe maçında topu hemen yanı başındaki Sörloth’a çıkarsa farkı 2’ye çıkacaktı. Belki de maçı ilk yarı bitirip, rahat bir nefes alacaktık. Sonra da Fenerbahçe ile kedinin fareyle oynadığını gibi oynayacaktık. Bunlar dün olmadı, yapılmadı. Yarın yapılması gerekir. Her pozisyon bizim için çok önemli. Kim gol atarsa atsın hepiniz bizim için birer kahramansınız. Hele o kupayı Trabzon’a getirirseniz, bu şehir sizlerin heykelini dikecektir.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDAKİ HAKEMLER…

Sahada futbol oynamak ve gol atmak için bir Norveçli dolaşıyor. Ona buz adam diyorlar… Fakat karşısındaki rakip takımın oyuncusu futbol oynamak için sahaya çıkmamış, ya karate yaparak topa vuruyor, ya da kaçırdığı rakibine tekme atarak takip ediyor. Hem de hakemin gözü önünde… Arkadaş göremiyor. Maalesef penaltı pozisyonunda üç maymunu oynayan Cüneyt Çakır’ı VAR’da uyarmıyor. Ya da uyarıyor o dinlemiyor. Sonuç olarak şampiyon olmak istiyorsak, bu yolda hakemleri de yenmek zorundayız.

TÜRK FUTBOLU BUNDAN KURTULMALI

Kim var, bu arkadaşın arkasında. Herkese bir ayar çekiyor. Kimse sesini çıkarmıyor. Futboluyla değil, kavgalarıyla, insanlara ettiği küfürlerle gündeme geliyor. Serdar Aziz’in yaptığı hareket sonrasında itiraz edip, Sörloth’a sataşınca Kuzey’in oğlunu bile çileden çıkardı. Birde Sörloth’a bir bakışı var. İçerisindeki kini yüzüne yansımış durumda. Nedir sendeki bu kin, bu nefret. Nedir bu kazanma hırsın. Sen futbolun kötü çocuğusun, gelecek nesille örnek olacak bir kişilik değilsin. Milleti düşman ettiniz kendinize. Ey Ali Koç, kurtul şu futbol cahilinden, yoksa sen gideceksin, o kalacak.

TS CLUB, 5 AYDIR FUTBOL TOPU SATMIYOR

TS Club’ta neler oluyor. İnsanları işinden edenler, yerlerinden oynatanlar dönüp kendilerine bir baksınlar. 5 aydır kulübün mağazalarında futbol topu satılmıyor. Bu kadar talep olmasına rağmen neden futbol topu getirtilmiyor. TS Club’tan kim sorumluysa insanları işsiz bırakırken gösterdiği gayreti, satış içinde göstermelidir. Herkes içeride bir hesap yapıyor, kendine oynuyor. Kendine oynayanlar, insanları işinden edenlerde bir gün gelir hesap verir.

TRABZONSPOR ALACAK DAVASINI GERİ ÇEKECEK Mİ?

Trabzonspor’da Avrupa’dan men cezası şok etkisi yaratırken, eski Başkan Muharrem Usta’nın yaptığı da takdire şayandı. Hukuki sürece CAS nezdinde başlatan Trabzonspor, Muharrem Usta’nın kapısını çaldı. Başkan Usta,  Trabzonspor’un CAS’ta elini rahatlatmak için alacağı olduğu 38 milyonu bir kalemde sildi. Şimdi sıra Trabzonspor’da… Trabzonspor’un kısa bir süre önce kulübü zarar uğrattığı için mahkeme aracılığıyla talep edilen 89 milyonu silmesi, davayı geri çekmesi gerekir. Usta’nın iyi niyetine karşılık iyi niyet örneği sergilenmelidir. Bakalım yönetimin Ticaret Mahkemesi’ndeki alacak davasındaki tavrı nasıl olacak?

KALECİ ALTAY, EMRE ABİSİNİN İZİNDE YÜRÜYÜR

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Trabzonspor’un galibiyetini hazmedemeyen Fenerbahçe’nin kalecisi Altay Bayındır, üç golün acısını Abdülkadir Parmak’tan çıkarmak istedi. Maç sonunda sevinen Abdülkadir Parmak’a sataşan ve üzerine yürüyen Altay Bayındır’ı görenler “Emre abisini izinde yürüyor. Emre abisinin sahada olmadığı zaman Bayındır bayrağı devraldı” demekten kendini alamadı.

 

Anahtar Kelimeler:
GalatasarayHüseyinTS Club
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105