Donis Avdijaj'ın yeni adresi belli oldu

Trabzonspor'da geçtiğimiz günlerde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Denis Avdijaj, İskoçya ekibi Hearts ile anlaştı. Sezon başında bonservis bedeli ödemeden bordo mavi renklere bağlanan 23 yaşındaki oyuncunun Trabzonspor formasıyla çıktığı 18 maçta 1 gol atıp 2 asist yapmıştı.Trabzonspor, sezon başında bonservis bedeli ödemeden renklerine bağladığı Kosovalı oyuncu Donis Avdijaj'ın sözleşmesinin 18 Ocak Cumartesi günü karşılıklı olarak feshedildiğini açıklamıştı.Konuyla ilgili olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirimde, "Şirketimiz ile Avdijaj arasındaki 08.07.2019 başlangıç, 31.05.2020 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir." ifadelreine yer verilmişti.

Bordo mavili kulübün resmi sitesinden 23 yaşındaki oyuncu için teşekkür mesajı yayımlamıştı. "Takımımıza yaptığı katkılardan dolayı Donis Avdijaj'a teşekkür ediyoruz. Trabzonspor sonrası kariyerinde başarılar diliyoruz." Hearts, İskoçya 1. Futbol Ligi'nde oynadığı 21 maçta 13 puan topladı ve ligin son sırasında yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.