Düello berabere: 3-3

Kim nasıl oynadı?

Trabzonspor, Avusturya kampında oynadığı ikinci hazırlık maçında Almanya'nın Hoffenheim takımı ile 3-3 berabere kaldı. Maçta hangi oyuncu nasıl oynadı, tüm detaylar haberimizde...

Trabzonspor, yeni sezon öncesi oynadığı ilk ciddi hazırlık maçında Bundesliga ekibi Hoffenheim karşınında 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-3'lik skorla ayrıldı.İlk devrede inanılmaz bir pas trafiği ile rakibinin başını döndüren Fırtına, Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Parmak ile 2-0 öne geçti.

41, 45 ve 48'de yediğimiz 3 golle yenik duruma düşsek de sonradan giren Yusuf Sarı skoru ilan etti: 3-3. Karadeniz ekibi yarın Parma ile kozlarını paylaşacak.
EKSİKLERİMİZ VAR
Teknik direktör Ünal Karaman maç sonrası iyi bir hazırlık maçı oynadıklarını söyledi. Bazı eksikleri olduklarını belirten tecrübeli hoca, "Eksiklerimizi zaten herkes görebiliyor. Resmi müsabakalara kadar hazır hale geleceğiz. Umarım yeni gelecek oyuncular hazır şekilde aramızda katılırlar. Bir de onların adaptasyonları ile zaman kaybetmeyiz. Erken gelselerdi işimiz daha kolaydı" ifadesini kullandı.

KİM NASIL OYNADI?
CAMPI: İlk maçında doğal olarak uyum sorunu dikkat çekti. Zaman zaman ilk hamlelerde başarılı gibi gözükse de pozisyon hataları da yaptı. Zamana ihtiyacı var gibi

YUSUF SARI: Oyuna sonradan girmesine rağmen takımı ateşleyen ve pozisyonların içerisinde olmaya çalışan bir görüntüde idi. Attığı frikik golü kalitesini gösterdi.
SOSA: Geçtiğimiz yıl olduğu gibi orta sahada takımı yönlendirmeye çalışan ve sorumluluk alan bir görüntüdeydi. Parmak ile iyi bir ikili oluşturmuş görüntüdeydi.
NWAKAEME: Bay beyin olarak akıllarda yer kazıyan Nwakaeme, yine takımın en önemli hücum gücüydü. Aldığı her topu rakip ceza sahasına sokmayı başardı.
UĞURCAN: Genç kaleci 3 gol yese de 3 karşı karşıya net kurtarış yaparak kendini gösterdi. Kalede sorun yaşanmayacağının mesajlarını veren Uğurcan'dan forma almak zor.
MAÇTAN NOTLAR
Trabzonspor taraftarı Hoffenheim maçına yoğun ilgi gösterdi. Tribünler doldu, yer bulamayanlar saha kenarından izledi.

Çekyalı sol bek Novak sağ ayağında hissettiği ağrı nedeniyle Hoffenheim maçında riske edilmedi.
Novak'ın durumu iyi.

Stoper Campi, Hoffenheim maçıyla birlikte Trabzonspor forması altındaki ilk maçına çıktı. Arjantinli heyecanlıydı. Hoffenheim, önce Verona ile ardından Trabzon ile maça çıktı. Alman ekibi iki karşılaşmada farklı kadrolar ile mücadele etti.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.