Efsaneleri tarih hiçbir zaman unutmaz...

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’a yapılan saygısızlık Trabzon'un dışına taştı. Trabzon'da artan tepkileri yanı sıra ünlü spor yazarlarından da tepki çığ gibi. Trabzonspor'dan ise yapılan bu büyük hatayı dile getirecek tek bir açıklama gelmiyor. Trabzon'da her geçen gün artan tepkilere Türk sporunun duayen isimleri, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın adının 55’inci kuruluş yıldönümü etkinliklerinde anılmamasına tepki gösterdi. Bunun kabul edilemez olduğunu dile getiren otoriteler, “Büyük insanları tarih hiçbir zaman unutmaz. Türk sporu ve Trabzon bu yapılanı kimsenin yanına bırakmaz. Bunu yapanlar kendilerini küçültmüştür. Yapılan büyük saygısızlıktır” dediler. 

ŞANSAL BÜYÜKA: Basında okurken inan ki çok üzüldüm.Sevgili başkanımız Mehmet Ali Yılmazı çok severim. Zaten Ali Şen, Süleyman Sabah ve Mehmet Ali Yılmaz efsane başkanlar. Türk futbol tarihi bu efsane başkanları hiç bir zaman unutmaz. Trabzonspor'un yönetimi nasıl böyle büyük bir hata yaptı kınıyorum.

ERMAN TOROĞLU: Büyük insanları tarih hiçbir zaman unutmaz. Trabzonspor’un yönetimi Onursal Başkanları’nı unutsa bile, Trabzonspor taraftarı Onursal Başkanları’nı unutmaz. Ben yönetimi ayıplıyorum.

SİNAN ENGİN: Çok şaşkınım Trabzonspor'un yönetimi nasıl böyle büyük bir hata yapabilir. Trabzonspor'a büyük emek harcayan, Türkiye’de üç büyüklerin içine Trabzonspor’u getiren bugün Trabzonspor'un buralara kadar gelmelerinde en büyük payı olan Onursal Başkan, Eski Spor Bakanımız, Trabzonspor’un abisi olan Mehmet Ali Yılmaz'ı nasıl unuttular anlamış değilim çok üzgünüm bunun hesabını taraftara verirler.

AHMET ÇAKAR: Ne diyebilirim ki ben onlara. Utansınlar. Yönetimin efsane isimlerini unutmaları kendilerinin küçüklüğüdür.

GÜREL YURTTAŞ: Trabzonspor'un bugünkü konumuna gelmesi Mehmet Ali Yılmaz sayesindedir. Trabzonspor'un tesislerini yapan, hibe eden efsane bir başkandır. Şimdiki yönetimin 55’inci yıl dönümünde Onursal Başkanını unutmaları ve anmamaları büyük ayıplarıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.