EMRE’YE KOL KANAT GERDİ

EMRE’YE KOL KANAT GERDİ

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ve Fenerbahçe, tarihi maçta karşı karşıya geldi. Bordo mavililer, Sörloth ve Novak'ın golleriyle mücadeleden 2-1'lik üstünlükle ayrılırken, maça Emre Belözoğlu ve Mikel arasındaki tartışma damga vurdu. Nijeryalı yıldız, maç sonrasında o anları anlatırken Emre Belözoğlu'nun kendisine küfürler savurduğunu açıkladı.

ZOKORA’DAN SONRA MİKEL’E

Didier Zokora’nın ardından Obi Mikel’e de ırkçı küfürler söylediği gerekçesiyle tüm Türkiye’nin tepkisini çeken Emre Belözoğlu'nu Fanatik Gazetesi yayınladığı fotoğrafın altına  ‘Bu tekme Emre’yi kızdırdı’ başlığıyla sahip çıkarak ırkçı söylemlerini örtbas etmeye çalıştı.  Koyu Fenerbahçeli gazete gün boyu haberi internet sitesinin bir numaralı manşetinde bekletirken, bordo mavili futbolcu Obi Mikel’in açıklamalarını yer vermedi.

"BANA VE AİLEME KÜFÜR ETTİ"

John Obi Mikel, yaptığı açıklamada Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun kendisine ve ailesine küfürler savurduğunu aktarırken, "Emre bana ve aileme küfür etti. Bunu kabullenmem mümkün değil." dediği öğrenildi.

 MIKEL YAPTIRIM İSTİYOR!

Emre Belözoğlu'nun Mikel'e söylediği küfürler sonrasında sakinleşemeyen Nijeryalı yıldızın soyunma odasında sinirlerine hakim olamadığı ve bu konuda yetkililerin yaptırım uygulamasını istediği kaydedildi. Ayrıca Mikel'in, Trabzonspor yönetiminden yardım isteyeceği aktarıldı.

EMRE'NİN SİCİLİ KABARIK!

Öte yandan Emre Belözoğlu, daha önce Trabzonspor'un eski yıldızı Zokora'ya da ırkçı küfürler savurmuştu. Zokora, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Emre ile aramızda bir diyalog geçti. Burada özrünüze sığınarak söylüyorum. Kendisi bana 'pis zenci' diyerek hakaret etti. Bu kesinlikle kabul edebileceğim bir durum değil." demişti.

 SOSYAL MEDYADA IRKÇILIK DEVAM ETTİ!

Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusuna rakip takım taraftarlarından sosyal medyadan gün boyu organize olarak ailesine ve kendisine küfürler edildiği ırkçı mesajların atıldığı öğrenildi. Trabzonspor'un başarılı futbolcusunun atılan mesajlar hakkında yasal işlem başlattıracağı gelen bilgiler arasında. .
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.