En değerli takım Trabzonspor​​​​​​​

Transfermarkt verilerine göre Trabzonspor, 82 milyon Euro ile Süper Lig’de 1 numara. Bordo-mavililerin 15 oyuncusunun piyasa değerinde 20 milyon Euro’ya yakın artış olurken, sadece Sörloth, Uğurcan ve Abdülkadir Ömür’ün toplam değeri 49 milyon Euro’ya ulaştı

Futbol veri sitesi Transfermarkt'ta 4 Ağustos'ta yapılan son güncellemeye göre; 82 milyon Euro'luk kadrosuyla Trabzonspor, Süper Lig'in en değerli takımı oldu. 15 oyuncusunun değerinde toplam 19 milyon 875 bin Euro artış olan Fırtına'da Sörloth ilk sırayı aldı. Norveçli, değerini 7 milyon Euro arttırarak 13 milyon Euro'dan 20'ye yükseltti.

İKİNCİ SIRADA UĞURCAN ÇAKIR VAR
İkinci sırada ise kaleci Uğurcan Çakır bulunuyor. Milli file bekçisinin değeri 6.5 milyon Euro'luk artışla 9.5 milyon Euro'dan 16 milyon Euro'ya çıktı. Sakatlık yüzünden sezonun yarısını kaçıran Abdülkadir Ömür'ün değeri ise 500 bin Euro artışla 13 milyon Euro oldu.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporUğurcanBordo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.