Eskisinden daha motiveyiz

Mücadelemiz kutsaldır. Ligde çok erken ayağımızın takılması bekleniyordu. Bunları farklı şekillerde yapmaya çalıştılar. Ama güneş balçıkla sıvanmaz. Alanya maçında iyi ki 2 puan kaybettik demem ama şu anda oyuncularımız ve teknik heyetimiz olduğundan çok daha fazla motive durumdalar
İnşallah Kayserispor maçından sonra şampiyonluk kupası, kaptanımız ve hocamızın elinde bu uğurda hayatını kaybedenlerin anısıyla göğe yükselecek

ŞAMPİYON OLACAKLARINDAN ŞÜPHESİ YOK

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Koronavirüs salgını nedeniyle internet üzerinden gerçekleştirilen Divan Genel Kurul toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Her kulvarda zirveye oynayacak bir yapı oluşturduklarının altını çizen Ağaoğlu, başarılarının bazı çevrelerde rahatsızlık yarattığını kaydetti. Sezonu şampiyon tamamlayacaklarından şüphesi olmadığını vurgulayan Başkan Ağaoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

BAŞARI ALTIN TEPSİDE GELMEDİ

 Trabzonspor'un başarıları altın tepside sunulmadı. Kısıtlı imkânlar içinde adaletsizliğe karşı verilen bir mücadele neticesinde bu başarılar elde edildi.
 Şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz için Trabzonspor her zaman candan ötedir. Kulübümüz için verdiğimiz mücadele bizim için kutsaldır.
 Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Herkesin gözü üzerimizde. Çok erken ayağımızın takılması bekleniyordu. Bunları farklı şekillerde yapmaya çalıştılar. Ama güneş balçıkla sıvanmaz.

TESİSLERDE YATIP KALKIYORUM

 36 gündür buradayım. Tesislerde yatıp kalkıyorum. Neredeyse günün 24 saati hocamız, oyuncularımız ve arkadaşlarımızla birlikteyiz. Alanya maçında iyi ki 2 puan kaybettik demiyorum ama şu anda oyuncuların, takımın, teknik heyetin olduğundan daha fazla şekilde baskıdan ziyade motive olmuş olduğunu sizlere söyleyebilirim. Bu konuda psikolojik olarak, olumsuz baskı herhangi bir şey söz konusu değil. Eskisinden daha motiveyiz.
 Trabzonspor'un başarıya yürümesi bazı çevreleri rahatsız ediyor. Bizden 4-5-6 kat daha fazla harcayanlardan daha iyi durumdayız. Ben de onların yerinde olsam Trabzonspor'un başarısından rahatsız olurdum.

BU KADARINI HİÇ BEKLEMİYORDUK

 Kupada finalistiz ve ligde ise önümüzde 6 maç var. Alanya maçının zor olacağını, bir takım unsurların bu şekilde devreye gireceğini bekliyorduk ama bu denli olacağını beklemiyorduk. 6 maç sonunda şampiyon olacağımızdan kuşkumuz yok. Sezonu 3 kupa ile taçlandırmak hedefimiz.
 İnşallah Kayserispor maçından sonra şampiyonluk kupası, kaptanımız ve hocamızın elinde bu uğurda hayatını kaybedenlerin anısıyla göğe yükselir.

GECELER UYKUSUZ GEÇİYOR

 Üç kupada hedefe yürüyoruz. Tabii ki heyecanlıyız. Hedefe bu kadar yakınlaştığınız yerde azami gayretle en az hatayı yapmaya çalışıyoruz. Geceler uykusuz geçiyor, bazen saatler geçmek bilmiyor. Şükürler olsun ki böyle bir dönemde görevde bulunuyorum.

10. TESTLER DE TEMİZ ÇIKTI

TRABZONSPOR'DA uygulanan 10'uncu Kovid-19 testlerinin negatif sonuçlandığı duyuruldu. Yapılan açıklamada, "Başkanımız Ahmet Ağaoğlu ve yöneticilerimizin yanı sıra futbolcu kadromuz, teknik heyetimiz ve çalışanlarımıza rutin olarak uyguladığımız Kovid-19 testlerinin 10'uncusu yapılmış olup pozitif vakaya rastlanmamıştır" denildi.

TEDBİRLER NEDENİYLE KAPALI

Trabzonspor 46'ncı Olağan Divan Genel Kurulu, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, Koronavirüs tedbirleri kapsamında üyelere ve basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Toplantı, bordo-mavili kulübün sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı.

1 SORU 1 CEVAP
İskender GÜNEN


Geçen hafta Alanya'yla berabere kalan Trabzonspor, bugün sahasında ligin dibindeki Ankaragücü ile karşılaşıyor. Bordo-mavililer nasıl bir oyun anlayışıyla sahada olmalı?
GEÇEN hafta 90+5'te gelen golle kaybolan 2 puan doğaldır ki ligin sonu yaklaştıkça şampiyonluğa oynayan takımlar için bu kayıplar çok önemli. Ama bir başka gerçek var ki kalan 6 haftada 18 puan var. Ankaragücü maçı bu yüzden büyük önem taşımakta. Ankaragücü ligin son sırasında ve mutlak puan kazanmak zorunda. Her ne kadar taraftar olmasa da Trabzonspor, bu maçı lehine çevirebilecek güçte. Yalnız her maçın kendi içinde zorluğu olduğu gerçeğini göz ardı etmeden konsantrasyonu yüksek ve de mücadele gücünüzü, kazanma azminizi sahaya yansıtmak gerekir. Özellikle Ankaragücü'nün hızlı karşı ataklarına dikkat edilmeli. Bu konuda teknik direktör Hüseyin Çimşir özel önlemler almalı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.