F.Bahçe’ye gönderme!

Sürmen’den Koç’a: Kanun kimin için çıktı?

3 TEMMUZ KANUNU!

Trabzonspor ile ilgili açıklamaları ile tepki çeken F.Bahçe Başkanı Ali Koç’a bir göndermede Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’den geldi. Sürmen, "3 Temmuz’dan sonra kanun Trabzonspor için mi yoksa Fenerbahçe için mi değiştirildi. Disiplin talimatı Trabzonspor için mi Fenerbahçe için mi değiştirildi. Ya da UEFA neden onları değil de Trabzonspor’u çağırdı bunları düşünmesi gerekir” dedi.

KEFİL OLSUN BAKALIM

Sürmen, “Ben Ali Koç’un içinde bulunduğu çaresizlikle Trabzonspor’a sataşarak kendisine gelecek saldırıları önlemeye çalıştığını düşünüyorum. Ona tavsiyem aile şirketinden ve büyüklerinden izin alarak Fenerbahçe’nin geleceği için bankayla uzlaşması kefil olup imza atmasıdır. Kefil olamıyorsa bunu taraftarına anlatmalıdır" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.