Fırtına’da tek hedef 3 puan

Ligde zirve mücadelesi veren Trabzonspor bugün sahasında Kayberispor önünde galibiyet arıyor. Fırtına sahasında bugün Kayserispor’u ağırlıyor. Süper Lig’de ilk yarının son haftasında  zirve mücadelesi veren bordo-mavililer son sırada yer alan Kayserispor’la karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Konyaspor’u yenerek moral bulan Trabzonspor, 2019 yılının son maçını da kazanarak yeni yıla şampiyonluk planlarını daha moralli yapmayı planlıyor. Evinde oynadığı son iki maçta Galatasaray ile 1-1 kalan ve Denizlispor'a ise 2-1 kaybederek 5 puan kaybeden bordo-mavililer Kayserispor'u yenerek bu kötü seriyi de sonlandırmayı hedefliyor. Ligde 29 puan ile 3. sırada yer alan Trabzonspor, sahadan 3 puanla ayrılması halinde 32 puana ulaşarak son 9 sezonun da en iyi ilk yarı derecesini elde etmiş olacak. Teknik Direktör Ünal Karaman ise hiçbir maçın kolay olmadığını belirterek, “Her maça olduğu gibi bu maça da ciddiyetle hazırlandık. Biz hiçbir maça diğerinden daha kolay ya da zor olarak bakmadık. Hafta içi hazırlıklarımızı en iyi şekilde yaptık. Bu maçtan galibiyetle ayrılıp hem devreye moralli girmek hem de galibiyeti taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz” dedi. Bugün saat 17.30’da başlayacak karşılaşmada Hüseyin Göçek düdük çalacak.

STAT: Medical Park Stadyumu YAYIN: beIN Sports SAAT: 17.30 HAKEM: Hüseyin Göçek

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Obi Mikel, Sosa, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme, Sturridge, Sörloth

KAYSERİSPOR: İsmail, Emirhan, Mert, Djedje, Yasir, Hasan Hüseyin, Furkan, Ziya, Emre, Aksel, Kravets

 

Anahtar Kelimeler:
MaçPuanFırtınaGöcek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.