Golcü çıkmazı!

Trabzonspor’un talip olduğu oyuncular ya başka takıma gidiyor ya da fiyatta uçuyor…  

Trabzonspor'da Atakan, Salih, Doğan, Fıratcan, Taha, Yusuf, Andusic, Ahmet Canbaz ve Obi Mikel'in transferinin ardından gözler golcü takviyesine çevrilmiş durumda. Yeni sezon öncesinde Ekuban’ın da henüz çalışmalara başlamaması nedeniyle adeta forvetsiz kalan Trabzonspor’da golcü arayışları sürüyor. Faslı golcü Rachid Alioui'yi Angers’e kaptıran bordo-mavililer, son gözdesi Yusuf El Arabi’nin de Olimpiakos’a gitmesiyle adeta yıkıldı.

Bonservisi elinde olan Berg’in de hem yüksek ücret talebi hem de imza parası isteği bu transferi de çıkmaza sokuyor. 3 oyuncuda da umduğunu bulamayan bordo maviler şimdi alternatif isimleri yönelmiş durumda. Scout ekibinin verileri doğrultusunda isimleri sır gibi saklanan 4 golcü isimi markaja alan bordo-mavililer, hem ekonomi olarak hem de takım yapısına uygun bir ismin işini bitirmek istiyor.

Golcü transferini gelecek hafta sonuçlandırmak isteyen bordo-mavilerin en geç Çarşamba ya da Perşembe günü taraftarlara müjdeyi vermeyi planladığı öğrenildi. Trabzonspor kurmayları golcü oyuncunun yanı sıra savunma transferi için de titiz bir şekilde çalışıyor. Maras, Campi gibi isimleri savunma transferinde öncelikli sırada tutan bordo-mavililer, bu mevkiye yapacağı transferi de en geç yurt dışı kampına kadar bitirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.