Hainlere ve zalimlere rağmen biz olacağız

Rakipten çok hakeme takıldıkları Ankaragücü maçının üzüntüsü sürerken, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden paylaşılan bir mesajda taktik tahtasındaki bu cümle meydan okumayı yansıtıyordu

Trabzonspor'un Ankaragücü maçında aldığı beraberlik camiada moralleri altüst etti. Soyunma odasında arkadaşlarını toparlamaya çalışan kaptan Sosa, "Pes etmeyeceğiz, etmemeliyiz. Buraya kadar gelmişken şampiyonluğu bırakmayacağız" dedi.

"HAK EDİYORUZ"
Takım içerisinden de mücadelenin süreceğine dair işaretler geliyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nden yapılan bir paylaşımda taktik tahtasındaki yazı dikkat çekti. Tahtada şu yazıyordu: "Hainlere ve zalimlere rağmen, biz olacağız. Çünkü hak ediyoruz."

"BİTİGEN TÜM HAYALLERİ ÇALDI"
Trabzon'da yerel gazeteler beraberliğin faturasını hakem Abdulkadir Bitiğen'e kesti.

ANKARAGÜCÜ MAÇININ SKANDAL KARARLARI
Alanya deplasmanında VAR hakemi olarak Trabzonspor lehine pozisyonları süzemeyen Abdulkadir Bitigen, Ankaragücü maçında da baş hakem olarak çizgisini sürdürdü. İşte Bitigen'in süzemediği pozisyonlar:
DK.6: Rodrigues'in Pereira'nın ayağına bastığı pozisyona sarı kart bile vermedi.
DK.19: Pinto, Guilherme'yi düşürdü; kart yok.
DK.22: Atila Turan, Abdülkadir Ömür ile girdiği bir pozisyonda ayağını tehlikeli şekilde kaldırdı. Sarı kart yine çıkmadı.
DK.48: Rodrigues bu sefer Abdülkadir Ömür'e sert girdi ama yine kart görmedi..
DK.49: Abdülkadir Ömür kafa topunda rakibine temas etmediği halde sarı kart aldı.
DK.58: Ceza sahası içinde Atila Turan, Bilal Başacıkoğlu'nu düşürdü; karar devam...
DK. 63: Arkası dönük Pereira'nın eline çarpan topa Bitigen penaltı verdi. Trabzonlu oyuncuların itirazları sonucu değiştirmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105