İYİ Kİ VAR VAR!

KAYSERİ'DE İYİ Kİ VAR VARDI!

Trabzonspor ilk yarıda oyunun hakimiydi. Fakat orta sahası yetersiz olunca, defanstan sık sık forvet oyuncularına uzun toplar atıldı.Bu uzun toplarda Kayseri defansı arasında eridi gitti. Zaman zaman çıkmakta zorlanan Trabzonspor, top kayıplarında ise zor anlar yaşadı. Belli ki sarı kırmızılı takım, oyunu kendi alanında kabul edip orta sahada kazanılan toplarla Trabzon kalesinde çoğalarak gol arayacaktı. Kayserispor bir iki kez kazanılan toplarla tehlike yarattı. Hepsi o kadar.

Kayserispor'un kaleye inme çabası yetersiz kalınca, usta oyuncu Meunier'in ortasına Enis Destan nefis bir kafa vuruşuyla eşitliği bozdu. Sonrasında Kayserispor'un imdadına hakem Çağdaş Altay yetişmek istedi. Golden önce çaldığı düdüklerle hiç de güven vermediğini gördüğümüz maçın hakemi, öyle bir penaltı verdi ki, evlere şenlik! Çağdaş Altay'ın görmeden çaldığı penaltıya, VAR'da bulunan İspanyol hakem dur dedi. Kaysersipor'un ikinci penaltı talebini hakemi kandırmaya yönelik değerlendirmeyen Çağdaş Altay bu pozisyonu kartsız geçiştirdi. İlk yarıda büyük bir hata yapan maçın hakemini VAR kurtardı. 

İkinci yarıya beklediğimiz gibi Kayserispor oyuna hızlı başladı. O hızlı oyun karşısında direncini kaybetmeyen Trabzonspor beklenmedik bir anda 2. golü buldu. Çağdaş Altay'ın göremediği faulü yine VAR gördü. Gol iptal edildi. Kayseri'nin Trabzon kalesinde gol aradığı sırada kaleci Uğurcan'ın uzun kale vuruşunu fizik üstünlüğü iyi olan Enis kafayla Pepe'ye indirdi. O dakikaya kadar sahada gezinen Pepe, tek vuruşla farkı ikiye çıkardı. Belki bir umutla saldıran Kayserispor tehlikeli olmaya başladı.Ama kalabalık Trabzonspor defansını geçemediler.  2. golden sonra oyunu kendi sahasında kabul eden Trabzonspor, Fountas ile net gol pozisyonundan yararlanamadı. Topu direkten dönen Trabzonspor, son 20 dakikada kalesinde zor anlar yaşadı. Maç böyle bitecek derken, Uğurcan'ın ikramı farkı bire indirdi.

Hesapta olmayan gol, Kayseri'ye hız kazandırdı. Kalan süre bu hızdaki Kayserispor'a beraberlik golünü getirmeye yetmedi. 90 dakika sonunda akıllarda üç kişi kaldı. Müsabakanın hakemi Çağdaş Altay, bir gol bir asistle Kayseri'de maça damga vuran Enis Destan ve Trabzonspor'a oyunun son dakikalarında ecel terleri döktüren futbol ukalası kaleci Uğurcan Çakır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.