KADEM Gençlik Kampı başlıyor

KADEM Gençlik Kampı 29-30 Eylül 2017 tarihleri arasında Trabzon Düzköy Doğa Kampı’nda gerçekleştirilecek

KADEM Gençlik Komisyonu ve Trabzon Temsilciliği’nin, Trabzon Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda organize ettiği KADEM Gençlik Kampı 29-30 Eylül 2017 tarihleri arasında Trabzon Düzköy Doğa Kampı’nda gerçekleştirilecek. 21 ilden gelecek olan Genç KADEM üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlikte gençlere çeşitli konularda seminerler verilecek. İki gün sürecek olan kampta seminerlerin yanı sıra çeşitli aktivitelerle gençlerin eğlenceli dakikalar geçirmesi sağlanırken, Trabzon’u tanıtmak amacıyla kültür gezisi düzenlenecek.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)’in Gençlik Komisyonu ve Trabzon Temsilciliği tarafından, organize edilen ‘KADEM Trabzon Gençlik Kampı’ 21 ilden gelecek olan Genç KADEM üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek. ‘Gençlerle Geleceğe’ sloganıyla düzenlenecek olan bu kampta, bölgedeki gençlerin dikkatini çekmek amacıyla çeşitli seminerler ve aktivitelerle diğer temsilciliklerden gelen Genç KADEM üyelerinin bilgilendirilmesi ve üyeler arasındaki ilişkileri kuvvetlendirerek yaptıkları çalışmaların değerlendirilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

Edinilen bilgiye göre iki gün sürecek olan kampın ilk günü, KADEM’in 21 ilden gelecek olan Genç KADEM üyeleri ile birlikte gençlerin bilgilendirilmesi için ‘Güzel Ahlak ve İnsan’, ‘Beden Dili ve Etkili İletişim’ ve ‘Kariyer Planlama’ seminerleri verilecek. Seminerlerden sonra gençlerin kaynaşmasına yönelik horon ekibi katılımcılara gösteri yapacak. Kampta Trekking, Paintball, Futbol, Mini Golf, Badminton, Basketbol ve Voleybol etkinlikleri gerçekleştirilecek. KADEM Gençlik Komisyonu üyelerinin tanışmasını, kaynaşmasını ve bilgilenmesini sağlayan kampın ikinci gününde, Trabzon kültür gezisi yapılacağı ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.