Kayserispor 1-2 Trabzonspor 

Süper Lig'in 34. ve son haftasında Trabzonspor  deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadele Fırtına'nın 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla Trabzonspor Süper Lig'i 65 puanla 2. sırada bitirdi. Ev sahibi Kayserispor ise küme düştü.

Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi.

Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumu'nda oynanan ve Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşma Fırtına'nın 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı

Bordo-mavililer bu sonuçla puanını 65 yaptı ve ligi 2'inci sırada bitirdi.

KAYSERİSPOR KÜME DÜŞTÜ

Kayserispor ise mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı ve Süper Lig'e veda etti.

SÖRLOTH GOL KRALI OLDU

Trabzonspor'un Norveçli futbolcusu Sörloth bu karşılaşmada da fileleri havalandırdı ve 24 golle Süper Lig'in gol kralı oldu. Gol krallığında Sörloth'un en yakın takipçisi 22 golle Alanyaspor'un forveti Cisse'ydi.

TARİHE GEÇTİ

Sörlot böylece Necmi Perekli, Fatih Tekke, Şota Arveladze ve Burak Yılmaz'dan sonra bordo-mavili takım forması altında gol krallığı başarısı gösteren futbolcu olarak tarihe geçti.

Norveçli futbolcu ile Trabzonspor, 8 sezon sonra ligde gol kralı çıkarmış oldu.

NEWTON'DAN 3 DEĞİŞİKLİK

Süper Lig'in 34. ve son haftasında Hes Kablo Kayserispor'a konuk olan Trabzonspor'da takımın başında sahaya çıkan Eddie Newton, ligde son oynadıkları İttifak Holding Konyaspor müsabakasının 11'inde 3 değişiklik yaptı.

Bordo-mavili ekipte k
ulüpten ayrılan teknik direktör Hüseyin Çimşir'in ardından Eddie Newton takımın başında ilk maçına çıktı.
SOSA 11'E DÖNDÜ

Newton, sağ bekte Kamil Ahmet Çörekçi'yi yedek kulübesine çekerken Joao Pereira'ya görev verdi. Savunmada ise Newton, Da Costa'nın yerine Hüseyin Türkmen'i tercih etti.

Bordo-mavili ekip sahaya Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Ndiaye, Sosa, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Sörloth 11'yle çıktı.

KAYSERİSPOR'DA 2 DEĞİŞİKLİK

Newton, cezası sona eren Sosa'yı sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan Nwakaeme'nin yerine sahaya sürdü.

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Süper Lig'in 33. haftasında 1-0 mağlup oldukları Medipol Başakşehir maçına göre ilk 11'de 2 değişikliğe gitti.Sarı-kırmızılı ekipte Medipol Başakşehir maçında ilk 11'de şans bulan Rienstra ve Aksel Aktaş'ın yerine Zoran Kvrzic ile Diego Angelo forma giydi.

Robert Prosinecki, Trabzonspor önünde takımını, Lung, Zoran Kvrzic, Sapunaru, Diego Angelo, Yasir Subaşı, Djedje, Hasan Hüseyin Acar, Enver Cenk Şahin, Campanharo, Henrique, Kravets 11'iyle sahaya sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.