KURALAR ÇEKİLİYOR

UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi başladı! Rakipler belli oluyor...

UEFA Avrupa Ligi’nde’nde gruplar belli oluyor. 4 torbada 12’şerden toplam 48 takım yer alıyor. Temsilcilerimizden Beşiktaş birinci torbadan katılırken, Başakşehir üçüncü torbadan, Trabzonspor ise dördüncü torbada bulunuyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde 2019-2020 sezonunda gruplar belli oluyor. Monaco’daki kuraya Türkiye’den Trabzonspor. Beşiktaş ve Medipol Başakşehir katılıyor.

emsilcilerimizden Beşiktaş, birinci torbadan kuraya giriyor. Medipol Başakşehir üçüncü torbadan katılırken, Trabzonspor ise dördüncü torbada bulunuyor. 48 takımın katılacağı gruplarda 4 torba yer alacak. Her torbada 12 takım yer alıyor. Birinci torbada Arsenal, Manchester United, Sevilla, Porto, Roma, Dinamo Kiev, Lazio, Wolfsburg, CSKA Moskova, PSV ve Sporting gibi önemli rakipler yer alıyor. Polonya’da Gdansk şehrinde yapılacak final mücadelesinin ilk yolculuğu da böylelikle başlamış olacak.

Temsilcilerimiz grup aşamasını geçmeleri halinde son 32 turuna kalacak. Beşiktaş, ligi 3. bitirdiği için direkt gruplara adını yazdırırken, Medipol Başakşehir de Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda elenmesi sonrası bu aşamaya geldi.

Trabzonspor da 3. ön eleme turuyla başladığı yolculuğunda önce Çekya’dan Sparta Prag ardından da Yunanistan’dan AEK takımlarını eledi ve gruplara kaldı.

MUHTEMEL RAKİPLER:

1. TORBA
Sevilla (İsp)
Arsenal (İng)
Porto (Por)
Roma (İta)
M.United (İng)
D.Kiev (Ukr)
BEŞİKTAŞ (TÜRK)
Basel (İsv)
Sporting (Por)
CSKA (Rus)
Wolfsburg (Alm)
Lazio (İta)

2. TORBA
PSV (Hol)
Krasnodar (Rus)
Celtic (İsk)
Kopenhag (Dan)
Braga (Por)
Gent (Bel)
M’Gladbach (Alm)
Y.Boys (İsvçr)
Astana (Kaz)
Ludogorets (Bul)
APOEL (Gkb)
Frankfurt (Alm)

3. TORBA
S.Etienne (Fra)
Karabağ (Aze)
Feyenoord(Hol)
Getafe (İsp)
Espanyol (İsp)
Malmö (İsv)
Partizan (Srb)
S.Liege (Bel)
Wolves (İng)
Rennes (Fra)
Rosenborg (Nor)
BAŞAKŞEHİR (TÜRK)

4. TORBA
AZ (Hol)
Vitoria (Por)
TRABZONSPOR (TÜRK)
Olexandriya (Ukr)
Dudelange (Lük)
LASK (Aust)
Wolfsberg (Aust)
S.Bratislava (Svk)
Lugano (İsvç)
Rangers (İsk)
Cluj (Rom)
Ferencvaros (Mac)

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporBeşiktaşAvrupa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.