Maçın ardından bu manşetleri attılar!

 İşte Fenerbahçe galibiyetinin yankıları...

Süper Lig'in 20. hafatasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Bordo mavili ekibin Fenerbahçe'yi 2-1 yenmesi, Trabzon yerel basınında geniş yer buldu.Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadelede Trabzonspor 1-0 geriye düşse de karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı.Bu sonuçla bordo-mavililer puanını 38'e yükseltirken Fenerbahçe 37 puanda kaldı. Bu galibiyet sonrası yerel gazeteler galibiyeti sayfalarına taşıdı.

İŞTE O MANŞETLER

Maçın ardından bu manşetleri attılar! İşte Fenerbahçe galibiyetinin yankıları...

Karadeniz'den Günebakış gazetesi, tamamen Trabzonspor'un galibiyetine ayırdığı ilk sayfasında, "O Sene Bu Sene, Olacak İnşallah" başlığını kullandı. Gazete son sayfasında ise "Fenerbahçe'yi Akyazı'ya gömdük, şampiyonluk şarkıları söylemeye başladık" ifadelerine yer verdi.

Maçın ardından bu manşetleri attılar! İşte Fenerbahçe galibiyetinin yankıları...

Kuzey Ekspres gazetesi ilk sayfasında "Fırtına Kanarya'yı Akyazı'da Öttürdü" son sayfasında "Şampiyonluk Size Yakışır" başlıklarıyla yer verdiği galibiyet haberinde,"Ligin 20. haftasında karşılaştığı Fenerbahçe önünde 1. dakikada yenik duruma düşen bordo-mavililer, 16. dakikada Sörloth ve 32. dakikada Novak'ın kafa golleriyle sahadan 3 puanla ayrılırken lig şampiyonluğu yolunda önemli bir virajı geçti." değerlendirmesini okuyucularıyla paylaştı.

Maçın ardından bu manşetleri attılar! İşte Fenerbahçe galibiyetinin yankıları...

Karadeniz gazetesi ilk sayfasında "Trabzonspor Şampiyonluk Ateşini Yaktı" son sayfasında "1 Avans 2'de Biter, Bu Yolun Sonu Şampiyonluğa Gider" başlıklarıyla geniş yer verdiği galibiyete ilişkin, "Trabzonspor haftanın dev maçında Fenerbahçe'yi devirdi, 1 maç eksiğiyle 'Zirvenin en büyük favorisi benim' dedi" ifadesini kullandı.

Maçın ardından bu manşetleri attılar! İşte Fenerbahçe galibiyetinin yankıları...

Karadeniz'de Son Nokta gazetesi ilk sayfasında "Çekilin Yoldan Fırtına Geliyor" son sayfasında ise "Yürü Koçum Anca Gidersun" başlıkları ile galibiyeti sayfalarına taşıdı.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.