Messi için 15 milyon €

İtalyan basını, Milan’ın Abdülkadir Ömür için harekete geçtiğini yazdı

Trabzonspor’un genç yeteneği Abdülkadir Ömür; İngiltere, İspanya, Fransa ve Portekiz takımlarının ardından İtalyan devi Milan’ın da gündemine girdi. İtalya’da yayın yapan siteler Milan’ın Abdülkadir Ömür ile ilgilendiğini yazarken, 15 milyon euroluk bir teklif ile bordo-mavililerin kapısını çalmaya hazırlandığını okurlarına duyurdu.

Öte yandan Abdülkadir Ömür, Avrupa'nın en iyi 10 ligi dikkate alındığında 19 yaş altı skora en çok katkı veren 4. oyuncu olmayı başardı. Abdülkadir, bu sezon çıktığı 32 maçta, 5 gol 9 asistlik performans sergiledi.  Dortmund’tan Jadon Sancho, 29 gole katkı vererek listede birinci sırada yer aldı. Benfica’dan Joao Felix 24 golle katkısı ile ikinci, Leverkusen’den Havetz de 21 golle katkısı ile 3. sırada yer buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.